tak jest !!! chyba coś im się popsuło na bb bo nie mogłam przez jakiś czas wejśćMadzia - fajnie że tak pozło gładko i załatwiłaś kilka spraw!! Widzisz teraz mozesz już troche odpocząć i mniej się stresować!!
reklama
ja niedawno wróciłam i teraz zjadłam obiadek i całą czekoladę z orzechami,tą z okienkiem, będę lezała teraz do góry brzuchem. Teściu pojechał i przyjechał teraz mój tato i robi tam coś z prądem więc robota idzie, to lubię
)
tez dzis dostałąm paczuszkę z lovelli:-)
tweenie a Ty płaciłaś za szkołe rodzenia czy masz za darmo,bo bym się zdenerwowałą jakbym zapłąciła a tam nudy tak jak piszesz, walnij po kaloryferze sąsiadowi
ania pestka fajnie ze zabawa udana, zdrowiej!!!
madzik ale miałaś mega spacer
) na dworze raz ciepło jak słoneczko świeciło a raz zimno jak zawiało, niewiedomo jak się ubrać
louise oj tak,odpoczęłąm wczoraj, dzis byłam ostatni raz u pacjentek więc teraz laba na całęgo będzie, i jak z ta infekcja?dzwoniłąś do gina? smacznej glukozy życzę
dzamenka spóżnione ale wszystkiego naj naj naj
magdzia to fajnie,obronisz sie przed porodem i bedziesz miała z głowy
)
oliwia a jaki wózek kupujecie? w viki czy boćku?
tez dzis dostałąm paczuszkę z lovelli:-)
tweenie a Ty płaciłaś za szkołe rodzenia czy masz za darmo,bo bym się zdenerwowałą jakbym zapłąciła a tam nudy tak jak piszesz, walnij po kaloryferze sąsiadowi
ania pestka fajnie ze zabawa udana, zdrowiej!!!
madzik ale miałaś mega spacer
louise oj tak,odpoczęłąm wczoraj, dzis byłam ostatni raz u pacjentek więc teraz laba na całęgo będzie, i jak z ta infekcja?dzwoniłąś do gina? smacznej glukozy życzę
dzamenka spóżnione ale wszystkiego naj naj naj
magdzia to fajnie,obronisz sie przed porodem i bedziesz miała z głowy
oliwia a jaki wózek kupujecie? w viki czy boćku?
kropa501
Fanka BB :)
Hej lipcóweczki 
Coś dziś forum padło i nie można było nic napisać
A chciałam się pochwalić, ze przyszła paczuszka z Lovelli
Pogoda pod psem, sennie i nic mi się nie chce
Ugotowałam jarzynówkę i czekam na M., bo pomaga mojemu bratu przewieźć meble jego dziewczyny. Generalnie: nudy
Nawet książek zamówionych w Empiku nie ma jeszcze do odebrania - normalnie wszystko pod górkę 
Coś dziś forum padło i nie można było nic napisać
Pogoda pod psem, sennie i nic mi się nie chce
M
madzik1980
Gość
Perla witaj-fajnie,że juz jestes
))Jak się mieszka na nowym miejscu??
Vanilka mnie też nosi i w domu usiedzieć nie mogę, a później narzekam ,że mnie wszystko boli
Anetka ja zjadłam za to pół ptasiego mleczka hihi, a wy już wiecie jaki wozek kupujecie?Warriora?
Oliwia no własnie napisz jaki wózeczek??
Chyba dzisiaj poł naszego forum dostało paczuszkę z Loveli hihi
Agatha na skurcze magnez i potas , a na zgagę rennie i zimne mleko!!Mnie niestety już dlugo zgaga męczy......
Ja też dzisiaj w dzien śpiąca bardzo byłam i pospałam z 1,5 godziny
Mam nadzieję,że w nocy zasnę hihi
Vanilka mnie też nosi i w domu usiedzieć nie mogę, a później narzekam ,że mnie wszystko boli
Anetka ja zjadłam za to pół ptasiego mleczka hihi, a wy już wiecie jaki wozek kupujecie?Warriora?
Oliwia no własnie napisz jaki wózeczek??
Chyba dzisiaj poł naszego forum dostało paczuszkę z Loveli hihi
Agatha na skurcze magnez i potas , a na zgagę rennie i zimne mleko!!Mnie niestety już dlugo zgaga męczy......
Ja też dzisiaj w dzien śpiąca bardzo byłam i pospałam z 1,5 godziny
jedyneczka
Fan(ka)
trafi mnie ,najpierw napisałam cały elaborat z zaległości i poszedł w kosmos bo mi jakis error wyskoczył
potem 2 razy chciałam napisać choć że jestem i ciągle się pierdzie;liło
może teraz się uda....
dzień dobry:-)
Nie nadrobie tzn. przeczytałam ale już nie dam rady drugi raz to samo napisać

dzamena życzonka imieninowe najsedeczniejsze
malewa fajowy sen
czyżby Ci czegoś brakowało
Wszystkim chorowitkom zdrówka, kogo boli brzuszek to aby nie bolał, powodzenia w remontach , tak w skrócie, aż mi głupio bo ja nie nawykła do takich skrótów:-
-p
perla WITAJ!!!
Vanilka no ładnie leżysz
Ja się jutro dowiem kiedy okna,nie wiem czy zaczną w tym tygodniu, już mnie to wpienia bo chęci mam a wiem że nie mogę przeginac z wysiłkiem i już się boję porządkowania:-(mógł mój jeszcze do lipca czekać z tym remontem
dziś jestem mega zła, w dodatku spaliłam goferki:-(a wczoraj kiełbaski
M mówi że chate spale jak tak dalej pójdzie bo ostatnio co wraca do domu to w smugach dymu się szukamy

dzień dobry:-)
Nie nadrobie tzn. przeczytałam ale już nie dam rady drugi raz to samo napisać

dzamena życzonka imieninowe najsedeczniejsze

malewa fajowy sen

Wszystkim chorowitkom zdrówka, kogo boli brzuszek to aby nie bolał, powodzenia w remontach , tak w skrócie, aż mi głupio bo ja nie nawykła do takich skrótów:-
perla WITAJ!!!
Vanilka no ładnie leżysz

Ja się jutro dowiem kiedy okna,nie wiem czy zaczną w tym tygodniu, już mnie to wpienia bo chęci mam a wiem że nie mogę przeginac z wysiłkiem i już się boję porządkowania:-(mógł mój jeszcze do lipca czekać z tym remontem

jedyneczka ja tez pisałam dwa razy, bo po pierwszym tez mi error wyskoczył i myślałam że się skasowało,no to pisze jeszcze raz, i zaś error i olałam to bo się wkurzyłam, teraz patrze a tu obie wiadomosci są na forum, w smugach dymu sie szukacie?haha dobre, ale tak szczerze to uważaj,coś Ty taka rozkojarzona? zakochana pewnie
))
madzik my chyba jumpera gt
perla witaj! jak nowe lokum?
madzik my chyba jumpera gt
perla witaj! jak nowe lokum?
_Ewcik_
witam ponownie:-)
perla fajnie, że już jesteś, jak tam nowe mieszkanko?
my byliśmy na szkole rodzenia-dziś zajęcia z partnerami, było super
fajnie sobie z M poćwiczyliśmy no i przy tym mieliśmy mnóstwo radochy
widzę, że kaktusy nadal na topie- u mnie też, zamrażalnik pełny, więc systematycznie go opróżniam z tych lodzików..
perla fajnie, że już jesteś, jak tam nowe mieszkanko?
my byliśmy na szkole rodzenia-dziś zajęcia z partnerami, było super

widzę, że kaktusy nadal na topie- u mnie też, zamrażalnik pełny, więc systematycznie go opróżniam z tych lodzików..

reklama
_louise_
czesc popoludniowo.
wlasnie wrocilam z biedry gdzie zakupilam tone winogron rozowych i wcinam wlasnie. mniaaaaaaam. a dopiero niedawno jadlam obiad (znaczy o 16.30 ale caly czas najedzona jestem jeszcze)-dzis pieczarkowa byla. w biedrze kupilam tez dorade-jak ktos lubi dobre ryby to polecam bardzo bo ona jest dosc droga a w biedrze jest w promocji za 19,90. wyslalam pity i zakupilam glukoze (ale to tanie
). ale ide w czwartek. za to nie zakupilam posterisanu bo cena przegiecie-ponad 3 dychy-pojde do taniej apteki. zamierzam sie uwalic zaraz z ksiazka jak sie doturlam do naroznika bo chyba pekne za chwile od tych winogron 
perla witaj!!!!:-):-):-) brakowalo Cie tutaj a ja wlasnie o Tobie wczoraj myslalam i o kasik ze juz dawno b was nie ma. ale obie sie jak na zawolanie odliczylyscie. i jak nowy domek? jak sie mieszka?
wlasnie wrocilam z biedry gdzie zakupilam tone winogron rozowych i wcinam wlasnie. mniaaaaaaam. a dopiero niedawno jadlam obiad (znaczy o 16.30 ale caly czas najedzona jestem jeszcze)-dzis pieczarkowa byla. w biedrze kupilam tez dorade-jak ktos lubi dobre ryby to polecam bardzo bo ona jest dosc droga a w biedrze jest w promocji za 19,90. wyslalam pity i zakupilam glukoze (ale to tanie

perla witaj!!!!:-):-):-) brakowalo Cie tutaj a ja wlasnie o Tobie wczoraj myslalam i o kasik ze juz dawno b was nie ma. ale obie sie jak na zawolanie odliczylyscie. i jak nowy domek? jak sie mieszka?