reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

cześć dziewczyny !!!
wstałam, zjadłam, ale jeszcze w piżamie brykam. Zaraz się ubieram i idę z eMkiem do Jyska.
Tweenie, dostałaś pw wczoraj? bo ja z lapka stukałam i nie wiem, czy doszło, czy nie... :-D
ok resztę nadrobię później
miłego dnia ;-)

reklama
Witam!!!
Ja niedawno wstałam:p..M jeszcze odsypia nockę,ale za niedługo robię mu pobudkę..hehe..
ewa81r. ja jestem tylko po ślubie cywilnym i jestem chrzestną:)..ksiądz się zapytał tylko czy będe brała kiedyś ślub kościelny..wszystko zależy od księdza..ja chce,aby mój brat był chrzestnym,tylko jest mały problem,bo on jest związany ślubem cywilnym z rozwódką(bez rozwodu kościelnego),ale słyszałam,że jeśli ksiądz się nie zgodzi na chrzestnego,to może zostać świadkiem chrztu...teraz tylko chrzestnej szukamy..hehe..
Idę się troszkę ogarnąć...BUZIACZKI:*:*

ja tez sie witam!!
weny do pisania brak,spalabym i spala:szok:mysza chyba mnie zarazilas twoim hobby:-D

nie mogę.. ponad 3 godziny ślęczę nad tymi zagadnieniami i dopiero 5 na 20 opracowanych:szok: szlag mnie zaraz trafi z tym..

czy ja się chwaliłam, że mam dzisiaj wizytkę? :-pjak nie, to się chwalę:-D

Witam!!!

ewa81r. ja jestem tylko po ślubie cywilnym i jestem chrzestną:)..ksiądz się zapytał tylko czy będe brała kiedyś ślub kościelny..wszystko zależy od księdza..ja chce,aby mój brat był chrzestnym,tylko jest mały problem,bo on jest związany ślubem cywilnym z rozwódką(bez rozwodu kościelnego),ale słyszałam,że jeśli ksiądz się nie zgodzi na chrzestnego,to może zostać świadkiem chrztu...teraz tylko chrzestnej szukamy..hehe..
[/B][/I]

Taką właśnie mam sytuację identyczną mój brat po cywilnym z rozwódką, czyli brak ślubu kościelnego nie z jego winy... muszę poczytać co to świadek chrztu.

Cześć dziewczyny!
Kurczę, jednak mam tę cukrzycę ciążową :( I wkurzyli mnie dziś rano w firmie, w której mamy abonament na usługi medyczne: umówili mnie do diabetologa na - uwaga- 7 czerwca! Zważywszy na fakt, że od 15 będę miała donoszoną ciażę, to mam gdzieś taką wizytę... Zgodnie z umową powinni mnie umówić w ciągu 72 h i twierdzą, że nie są w stanie, bo harmonogram itp. A ja mam to gdzieś, umówiłam się prywatnie na poniedziałek, wezmę f-rę i będę im składać reklamację i domagać się zwrotu kasy. W pakiecie mam 95 placówek na ter. Warszawy a pierwszy termin do diabetologa za miesiąc? śmieszni są... Państwowo się szybciej można umówić.
Ehh, chyba mi ciśnienie podnieśli :(

hej :-D
co do chrzestnego - musi mieć ze swojej parafii zaświadczenie o bierzmowaniu !!! Nie musi przecież być po ślubie ;-) (nie wiem, czy dobrze zrozumiałam o co pytacie :-D)
Obrałam już ziemniaki, zrobiłam mizerię, czekam aż kotlety się rozmrożą. M przytwierdza żaluzję na ściankę nośną - takie moje widzi mi się :-D Zaraz pewno będzie klął :-D

Hola hola - ja aż tyle nie śpię - na dobę może 18 godzin:-p noworodki chyba śpią więcej :happy2:

reklama
Do góry