dzamena
Fanka BB :)
cynamonka to bardzo dobrze ze chodzi bo dzieciak musi sie uczyc w takich czasach jak teraz mamy samodzielnosci,
co do karmienia cycem to pamietam ze mnie było bardzo ciezko odstawic małego tzn ,jemu nie było tak ciezko bo juz tez jadł normalnie inne jedzenie a cyc na dokładke ,ale ja to bardziej przezywałam niz on ,i własnie chodzi o tą wiez emocjonalną
co do karmienia cycem to pamietam ze mnie było bardzo ciezko odstawic małego tzn ,jemu nie było tak ciezko bo juz tez jadł normalnie inne jedzenie a cyc na dokładke ,ale ja to bardziej przezywałam niz on ,i własnie chodzi o tą wiez emocjonalną

odpocznij teraz solidnie i po tej pracy i po stresie z M, no aż mi się włos zjeżył na ciele jak przeczytałam o wypadku.
i ciąża jak ciąża ale przy maluszku naprawdę mnie się przydała a któraś mamcia pisała że wydania obecne są uaktualnione właśnie więc niejako z góry oceniam je pozytywnie
chodziło jej o to że ta fizjologiczna nie ustępuje długo czy co?
) więc spałam tam z nią. Do chyba 4 miesiąca wstawałam, karmiłam, nosiłam do beknięcia i odkładałam do łóżeczka a w końcu , ponieważ prawie nigdy i tak jej się nie odbijało , zaczęłam ją po pierwszym karmieniu brać do siebie i spałysmy razem a bufet mleczny sama obsługiwała i luzik był wtedy totalny:-) Tylko pilnowałam tego samodzielnego zasypiania i powtórze schemat, zobaczymy jak z resztą, wyjdzie w praniu 

Ale chyba taki nasz los...:-(