reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

dżizis dziewczyny, ja to nawet nie mam ciuszków na pół pralki :-D masakra jakaś...
Poza tym poszłam do sklepu po sól i wróciłam bez niej... Jakaś zakręcona jestem...
Chyba będę musiała dokupić parę body na 62 i 68 bo normalnie nie będę miała w co dzieciaka przebierać :-D
No jeszcze trochę i na nas przyjdzie kolej... Chociaż jakoś to do mnie nie dociera... może dlatego jeszcze jestem w lesie...

reklama
hej hej:)
u mnie znowu tragiczna noc,ja nie wiem czemu tak zgaga pali mnie tylko noca i do tego w takim stopniu ze myslalam ze bede dmuchac ogniem ja smok wawelski.zasypiam praktycznie przed 4 nad ranem i pozniej spie do 11:)

kama, mnie zgaga też w nocy często pali - jak za późno zjem kolację i za nisko śpię (tzn. za mało poduszek)

kama no wlasnie co do zgagi -to zauwazylam jak maruska .Jak zjem krotko przed snem to mnie tez pali .Wiec moze u Ciebie tez tak jest ?

no coś mnie trafi.. jak pech to pech.. wiadomo, strasznie nam się spieszy z tym remontem, bo każdy dzień teraz się liczy, robotnicy mieli zacząć tą łazienkę i skończyć w tydź a dziś 2 dzien kiedy nie przychodzą, bo zalało ich wioskę no i wynoszą rzeczy na wyższe piętra.. oczywiście ja ich rozumiem i wspołczuje , bo to nie ich wina, ale ta pogoda mnie do szału doprowadzi:wściekła/y:

Witam lale po przerwie...

dużo mam do nadrobienia więc tylko się przywitam, póki co i postaram się nadgonić co umodziłyście wcześniej..

Psychicznie w rozsypce jestem totalnej więc wybaczcie jeśli znów zniknę bez słowa...
Jakoś nie mogę się pozbierać do kupy:dry:

pozdrawiam słonecznie w tę paskudną pogodę

mozliwe ze tak,dzisiaj sprobuje zjesc troche wczesniej.
ide pichcic obiados i wywiesic kolejne pranie.nie wiedzialam ze az tyle tego mam:baffled:
poza tym doopsko mi sie w sofe wroslo:-D

oj Ewcik wspolczuje!!!przewaznie to tak jest jak czlowiekowi sie spieszy.

wywlekłam własnie pierwszą turę ubranek z pralki, miejsca mi brakło na wieszanie :/ M stwierdził, że lubi prasować, dobrze, że mamy chętnego :)

kama no wlasnie mnie tez ilosc przeraza bo prasowania bedzie ohohohho:baffled:
zeby tak soamo prasowanie sie zrobilo jak praleczka sama pierze :tak:

ewcik zazwyczaj tak jest ,ze czlowiek jak sie spieszy cos tam stanie na przeszkodzie :baffled:

tweenie w jakim proszku pierzesz?
Babcia Marcina mi dzwoni że ona te ciuszki, które kupiła wyprała w proszku dla dzieci.... Muszę zapytać w jakim...
Teraz będę się bujać jak coś będzie uczulać...

Futruję małą ciastkami to się skubana rozbujała :-D

reklama
Do góry