reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

_louise_ a u mnie w tamtym roku bylo sporo grzybow nie wyrabialysmy z mama z suszeniem wiec zakupilysmy suszarke do grzybow zeby bylo szybciej i byly dobrze zasuszone.
jedyneczka sprobuje twojej metody chociaz ktos polecil mi zabawe z latarka od tygodnia z tym walcze ale mala najwidoczniej ma mnie w tylku i uklada sie tak jak jej wygodnie .
Do ktorego tygodnia powinna sie odwrocic ??

reklama
dzień dobry :-)
Nie chce mi się nadrabiać... chyba zaraz mnie głowa rozboli, trawę koszą i mnie już dżaźnią....
Ogólnie nic się nie dzieje... wieczorem szkoła rodzenia, ale wybitnie nie chce mi się iść...
Życzę Wam miłego dzionka ;-) udanych wizyt i co tam sobie poplanujecie... ;-)

Niestety dzisiaj szlag trafił wszystko to co napisałam, więc już nie będę pisała od nowa wszystkiego.
Dziewczyny dzieki za info odnośnie prania, ja kupię dziś jakiegoś pracza, bo ciuszki leżą. W jakiej temperaturze pierzecie???
Ja dzisiaj się wyspałam, w końcu odpoczęłam trochę, dzisiaj mam plan na jkieś zakupy się wybrać, zakupić ten płyn czy proszek, no nic zobaczymy.

witam z rana
maruska: oj to nie fajnie ;/ zycze ci obys nie musiala przechodzic tego co ja wczoraj...
no mnie nie puscili do domu bo nie mieli miejsc juz w szpitalu a stwierdziliz e za pozno zeby wysylac do innego...kazali mi wrocic jesli sie nie poprawi pomiar albo jak bede miala bole glowy/brzucha/zaburzenia widzenia...nad ranem mialam bole glowy ale mi przeszlo jak bede miala znowu to niestety znowu bede musiala tam do nich jechac , miejmy nadzieje ze juz sie na mnie miejsce znajdzie ;o

dzamena pogłaskam pogłaskam :-)

niunia chyba do 36go ale pewności nie mam:no: nie czytałam jak gin mi powiedział w 31 że jest czas bo nie chciałam się stresować.

Zobaczcie jakie cudo do rodzenia w mojego ginka w szpitalu :-D przeciez M by zdechł ze śmiechu jakby mnie w to wplatali :-D

Galerie zdjęć - KLINIKA - www.ginekologia.tychy.pl

a to sala do rodzinnych w wodzie, fiu fiu ciekawe czy płatne bo jeden post znalazłam że 150zł a rodzinny 100 ale to jakiś z zeszłego roku, a na ich stronie pisze że bezplatny :eek: ale ponoć położnictwo kiepsko, ciasno i do łazienki cięzko się dostać, jedna sala jest na 6 łóżek, juz tak lezałam, wiem co to znaczy zwłaszcza latem:-p

hej:)
jak tylko malduje ze zyje:)u nas dzisiaj 27 stopni,sloneczko,wiec ja dalej piore,prasuje i doprowadzam mieszkanko do ladu.
M wyjezdza na weekend do Pl a ja jade do bratowej bo samej mam stracha w domu zostac.

tiffi ja jem posilki 6 razy dziennie i polowe mniejsze niz dotychczas.wiem ze nie moge bialego pieczywa i sokow owocowych,no i wiadomo slodyczy,owoce tylko w malych ilosciach np.6 truskawek,pol pomaranczy,malego banana.jem bardzo duzo zielonej salaty,ogorkow,pomidorow ogolnie bardzo duzo warzyw.ale jak juz pisalam kazdy organizm jest inny.
ja ciuszki pralam w 40 stopniach ale najpierw namaczalam jej w misce,bo ja bardzo duzo używanych mialam.

calej reszcie milego dnia:)

Witam Duopaczki!!!!!
ja niedawno wstałam..Zjadłam śniadanko(kanapki z miodzikiem i dżemikiem)...M w pracy,bo jednak mu zamienili zmianę..No i dzisiaj wybywamy do ginka podejrzeć Malutką...Później do Teściów,bo M musi się umówić z Tatą na jutro,bo chce pogrzebać przy aucie..Jak to powiedział ''przygotowuje furę na odbiór Mamusi i Córusi ze szpitala w lipcu"hehe:-D...
Idę się ogarnąć,bo mam już dosyć tej piżamki..
Buziole:happy2::tak:;-):-)

jedyneczka czyli wynika, że M to postać bardzo potrzebna przy rodzeniu :D muszę mu pokazać to co napisałaś, bo wczoraj mnie rozbawił
cytuje: "mogłabyś wstrzymać się z tym porodem do 20 lipca, ponieważ od 15 lipca - 19 lipca mam służbowy wyjazd"
Oni sobie sprawy nie zdają, co my przeżywamy i jakie ciężary nosimy i że potrzebujemy ich pomocy a oni mają nas gdzieś.

hej:)
jak tylko malduje ze zyje:)u nas dzisiaj 27 stopni,sloneczko,wiec ja dalej piore,prasuje i doprowadzam mieszkanko do ladu.
M wyjezdza na weekend do Pl a ja jade do bratowej bo samej mam stracha w domu zostac.

tiffi ja jem posilki 6 razy dziennie i polowe mniejsze niz dotychczas.wiem ze nie moge bialego pieczywa i sokow owocowych,no i wiadomo slodyczy,owoce tylko w malych ilosciach np.6 truskawek,pol pomaranczy,malego banana.jem bardzo duzo zielonej salaty,ogorkow,pomidorow ogolnie bardzo duzo warzyw.ale jak juz pisalam kazdy organizm jest inny.
ja ciuszki pralam w 40 stopniach ale najpierw namaczalam jej w misce,bo ja bardzo duzo używanych mialam.

calej reszcie milego dnia:)

Ja na śniadanie jem dwie kanapki z razowego takie małe kwadratowe, jak zjem trzy to już wyżej cukier. na obiad różnie ale żadnych ziemniaków, ryżu, makaronu itp. (jesli coś to ciemny), a kolacje podobne są do śniadań. Pomiędzy jak jestem głodna zjadam jedną małą kanapkę, albo jabłko, albo gruszka. generalnie nie za dużo

Mam ochotę na drożdzówkę z masłem i kakao. Pogoda chyba ok jak na spacer, więc się chyba zbiorę co prawda do centrum handlowego, ale zawsze coś hi hi. Muszę zakupić prezent dla M bo w przyszłym tygodniu ma imieniny

reklama
ja sobie zaraz w łeb palnę, bo inaczej się nie da... Pojechałam na Karową, odestałam w mega kolejce do okienka, a pani - po pół godzinie myślenia, co ja mam za patologię, powiedziała, że na 9 czerwca pierwszy wolny termin... Kur... co to za patologia??
Chyba sobie sama zrobię to usg latarką, bo nie da się inaczej. Dzwoniłam do kilku prywatnych gabinetów, po kolei jak leciało z neta, to też na połowę czerwca najwczesniej i to jeszcze z wielką łaską...

Do góry