reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Tez sie ciesze dziwczyny ,ze dali mi na tego 17 :tak:
bo juz sie obawialam ,ze moga dac 2-3 dni przed terminem ...a tu prosze 8 dni przed he he :happy2:Wogle to lekarz macala malego przez brzuch i mowi do mnie ,ze moge spodziewac sie ,ze i tym razem maly nie bedzie nalezal do tych malutkich :-D
Mowi nooo do 4 kg to napewno jeszcze dobije bo juz teraz nie jest maly :-D
Kurde ,dlaczego ja takie duze dzieci rodze :confused:
Mysle,ze do mojej cc bedziemy mialy juz kilka dzieciaczkow :tak:

emih jak pojechalas do mamy zaczelam w tym czasie kupowanie dla malego .
Dzisiaj kupilam kosmetyki ,mleko bo kij go wie czy bedzie pokarm ,no i pampki -matko jakieo one male :-D dla siebie tez kupilam kosmetyki i mam wsio :tak:Ale i tak do tego 17 -tego pewnie jeszcze cos kupie;-)
mysle ,ze jak juz tato przyleci 5tego czerwca to zleci mi szybko:tak::confused:

atabe jak mi ladnie wyliczylas :happy2:

reklama
mnie też stresowało, ale niestety nikt mnie nie wyręczy, więc trzeba działać...
Ale nie ma tego złego.. ja mam w domu specjalistę. M zawsze da radę naprawić to co mi nie wyjdzie ;-)
Największe problemy mam właśnie z przygotowaniem mięsa,,,
Ale... kotlety z kurczaka to moja specjalność :-D

Vanilka - zmieniałaś suwaczek po wizycie w szpitalu, czy sam przeskoczył na ostatni poziom wtajemniczenia ?
Ale malutko Ci już zostało ;-) Z drugiej strony ja dłużej spokojnie pośpię :-D
nic nie zmienialam ... i nie bede zmieniac bo po co :)

zapomnialam Wam napisac ..dowartosciowalam sie dzisiaj:tak:
w poczekalni gdzie czekalam na izyte bylo pelno bab w ciazy ...biale,czarne ,zolte :-D
jak widzialam te coniektore torby wielkie to szoku doznalam :eek::eek:
takie lochy wielkie sapiace brzuchy praktycznie malo widoczne bo zatluszczone :shocked2: i do tego jakies koszulki swoich mezow wielkie bleeee

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.

Byłam na chwilę w pracy, musiałam dowieść akt małżeństwa, bo PZU nie chce mi wypłacić pieniędzy, za to że leżałam w szpitalu powyżej 3 dni. Stwierdzili, że nazwisko w NIP nie zgadza się z obecnym, a to 100 zł za dzień, więc nie odpuszczę.
Potem z M poszliśmy na kulki chlebowe mniam i na pizze z szynką parmeńską i ruccolą

ewalad
podziwiam, 3 godz snu i wyspana :)

cynamonka witaj opowiadaj jak było na weselichu

mystique dobry tekst o ziemniakach i kiju

vanilka udanej wizyty

kasiamaj ja byłam raz na basenie, ale podczas pływania brzuch mnie rwał i skończyło się na siedzeniu w jacuzzi i innych przyjemnościach.
Dziewczyny w pracy jak powiedziałam im, że byłam na basenie zareagowały następująco "z takim brzuchem poszłaś na basen :szok::shocked2:"
mysza, louise ale podstawowe badania możecie robić za darmo w przychodni rejonowej. Są to badania refundowane. Tylko lekarz rodzinny musi je przepisać na odpowiedni papierek, który obowiązuje w przychodni. Mi o tym powiedział mój lekarz rodzinny.

justaa współczuje

emih dziękuje

misslena dobrze, że się odwróciła, może mój też się odwróci.

aneta staram się walczyć ze sobą, ale słodycze górą :tak: a w szczególności ptasie mleczko.

magdzia powodzenia :-)

atabe roztargnienie :-) to przez pogodę

Vanilka to Ty będziesz następna, której będziemy gratulować :-)

precelek witamy

emih dobry ten tekst o mózgu

tweenie podbij trochę moich rzeczy :-D

ania pestka wyglądasz na faktycznie bardzo złą oj znam to, ostatnio mi takie samopoczucie nieobce niestety :-( ale zawsze sobie poprawiam humorek klachając z wami lipcóweczkami:-D powaga, nie wiem co by to było gdyby nie to forum, trudno zagnębiać kumpele niemal co dnia dolegliwościami, humorami i smakami :-D więc życzę i tobie poprawy humoru a Mów trzeba by kiedys zebrać i wysłac w kosmos :-D

magdzia
to kciuki za pomyślne zdanie trzymam ;-)

atabe ja cuda wianki czasem wygotuje/przypale ale bez wody jeszcze nic nie wstawiłam :-D no ale jeszcze do porodu 2 miechy więc wszystko przedemną :-D a poważnie to mam nadzieję że nie nawąchałaś się smrodu i nic Ci nie jest?

Vanilka ale super że już wiesz i w dodatku już tak niedługo to nastąpi:-) ja też bym juz chciała jak najszybciej malutka tulić ale wolę żeby poczekała z drugiej strony do terminu bo mam w domu burdello :-p

emih a nie da się zrobić krótkich spodenek :-D ale ja wredota jestem, co ktos zmaluje to ja się śmieje, dajcie mi po łapach:-:)sorry:

tweenie możesz to mięsko zmielić wymieszać z jakimś sosem spagetti i włala :-D gdybyś lubiła kucharzyć zaproponowałabym zmielenie na farsz do pierogów np. z mięskiem i kapustą ale czytam że Cię to stresuje więc nie ma co ryzykować nerwami :-D

Fachmeni poszli ale zobaczymy rano czy nie trzeba jeszcze 3ciej warstwy nałozyć bo na razie przebija ale może mokre i dlatego choć u Emi juz suche i tak se jest :dry: ale ja zauważyłam że oni maja złą technikę malowania:-D:-p reasumując nikt nie pomaluje tak ja ja sama :-D:-p teść przyjechał trawke skosić:tak: ja jutro przywioze panele i wieczorem będzie M z teściem kładł, na piątek mebelki planujemy i już będę sobie układała:tak:

jedyneczka póki co wrzuciałam grzyby. Ładnie pachnie, ale zobaczymy co dalej. najwyżej będzie kebab na obiad. albo sama kasza...

agatka_natalia - nawet nie wiedziałam, ale w sumie jak mam jeszcze do rodzinnego iść i odczekać w kolejce, to już przeżałuję te parę groszy... Chociaż za te dzisiejsze 47 - miałabym paczkę pampersów... :wściekła/y: Ja muszę iść pozmieniać w mojej polisie nazwiska i takie tam bajery, bo obawiam się, że też mogę mieć przez to problemy. Zgadza mi się tylko NIP i Pesel. Tylko nie wiem, czy mogę to zrobić w dowolnym urzędzie PZU ?? Jutro pójdę tu do oddziału najwyżej mnie gdzieś wyślą...

i jeszcze spaliłam ryż :sorry: matko ja już się do niczego nie nadaje, wstawiłam ryż, poszłam myć głowę, wychodzę z łazienki i szaro wszędzie...okazało się, ze zapomniałam go zalać wodą...
hahaah usmialam sie:)

ja mam lenia na maxa...mala ma ferie 2 tyg...zmulamy obie...w niedziele robilam jej ur i mezowi...a teraz sprzatanie i konca nie widac...
pojechalam tez z mala za proszkiem do prania dla dzidizusia...2 sklepy -nie ma..super!
do tego jak wyszlam na swiatlo dzienne zobaczylam jak peinie na rekach rozsmarowalam moj brazujacy balsam..jakbym sie z zoltym przytulala...;/..rece mylam wec sa biale reszta ...no comment!

Vanilko- zawsze wykonuja cc (ksiazkowo(7-8 dni przed planowanym -terminowym) ja z Klaudia mialam termin na 15 czerwca..a cc zrobili mi 7..
GRATULUJE i zazdroszcze...odliczam poki co do hmmm chyba wizyte mam 9 ?...no i tez klamka zapadnie co i jak
a powiedz mi- cc masz na zadanie, czy wskazanie jest?

Vanilka, ale super że znasz juz dokałdny termin i to rzeczywiście niedługo ,ale tak jak mówisz -wcale nie jest powiedziane,że nikt Cie nie wyprzedzi :)))
Ewelad to jednak Ci mocno dokucza ta rwa skoro nigdzie nie byłas dzisiaj-mi tez dokucza,ale do tego parku się jakoś doturlałam :)
Emih to niezle z tymi spodniami spalonymi-mój M teraz sobie sam prasuje bo ja już nie mam sily stać przy żelazku......
Magdzia powodzonka na obronie-będzie dobrze!!
Tweenie ja też nie lubię gotować i tak jak Ty lubię zakupy , a tez juz wszystko mam więc teraz zostaje mi oglądanie allegro hihi
A ja spałam z godzinę teraz i jestem nieprzytomna..............ale jak siedzę wiecej w domu to jakoś lepiej się czuję ,tylko nudzi mi się!!!

reklama
Do góry