reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

ewelad moj tez stara sie mnie wspierac ale najgorsze ze zadna z nas nie moze choc na chwile oddac bolu mezczyzna . Ani oni nie moga poczuc tego co my czujemy . Dlatego mowie ze w 90% procentach dziecko jest moje :D:D

reklama
Dla mnie brak ruchu intymnego to też nie problem...
Wczoraj M chciał go wznowić i co - odmówiłam...
Potem całą noc mi się śniło, że mnie zdradza z dziewczyną ze zmywaka...
Masakra jakaś...

dziewczynki ja dzis tak troche egoistycznie tylko o sobie i na krotko. juz 3ci raz robie podchody zeby usiasc i napisac do was i 3ci raz wstaje i sie klade na lozku z mysla ze moze za godz mi przejda te przeklete skurcze i w koncu napisze. ale nie da sie. dzis juz chyba z 30 jak nic bylo i jestem troche podlamana.
na szkole rodzenia b fajnie-byla polozna i ja zasypalam pytaniami. jest u nas na szczescie dolargan jako znieczulenie (wyczytalam na stronie fundacji rodzic po ludzku-ale chyba sie trzeba bedzie o niego upominac cos mi sie wydaj) nie mozemy majtek uzywac poporodowych, co najwyzej tych siatkowych albo wkladow tylko i wszystko bedzie leciec po nogach. do mycia najlepiej mydlo bialy jelen-bo sie najszybciej goi wszystko i procent nacietych kroczy to 80%. wiec na bank bede miala. ale trudno. aha-lewatywa na zyczenie. ogolnie duzo sie dowiedzialam i troche pooddychalysmy. ale nie lubie bo mi sie w glowie kreci.
zrobilam kompot z rabarbaru na obiad (plus cd kapusty mlodej i kotlety sojowe) w kompocie znalazlam troche koperku :confused::confused::confused: nie wiem jak to sie stalo. ale dalam M do picia i nic nie mowi wiec ja tez sie nie odzywam bo po co go stresowac. dodalam pare gozdzikow (i tak zalecaja) i nie czuc. nadrobie was jutro bo znow skurczybyk nadchodzi. i trzymaja mnie dlugo-ostatni to chyba 40 sekund :-(

ruch intymny haha,bardzo ładnie to brzmi:tak::-D
u nas tez różnie z tym ruchem,tak co jakies 1,5-2 tygodnie mi się zachce:sorry2:

byłam w kauflandzie po słodkości i kawki dla mam i zrobiłam paczuszki na jutro

Witam-też będę lipcową mamą- jeśli dotrwam- a nie jest dobrze- chętnie się przyłącze do Waszego forum.

Ostatnia edycja:
hello laski:-)

ja dziś znowu cały dzień poza domem:no: najpierw wizyta o 9 u endokrynologa, zakupy, po kafelki, szybki obiad i na szkołę rodzenia..
w ogóle to mam humor do d... bo będąc u endokrynologa zapomniałam wziąć zaświadczenia do porodu o mojej tarczycy:wściekła/y: a druga sprawa to taka, że położna na szkole rodzenia mi powiedziała, że będę mieć przez tarczycę problemy z laktacją- totalnie się załamała, tak marzyłam, żeby karmić piersią:-(

Louise bidulko-połóż się-oby skurcze przeszły!!
Anetka ja byłam tez w Kauflandzie bo krem dla mamy i słodkości -teraz wrocilismy :)A sobie kupiłam truskawki-ledwo wróciłam przez tą rwę-kurde jak tak będzie do końca to masakra!!
Ewelad łączę się w bólu przez tą cholerną rwę.Ledwo po schodach chodzę-idę do wanny zaraz moze ciepła kąpiel troszkę pomoże!!
Jasia B witamy-a dlaczego nie jest dobrze?
Vanilka pozdrów Perle od nas wszystkich-powiedz że czekamy na nią na forum :)))

reklama
Cześc dziewczyny:-)

W sumie to dopiero dotarłam do domu. Byłam dzisiaj na akademi z okazji dnia mamy w przedszkolu u mojej Oliwki wiec sie szybko pochwalę i idę was nadrobić :-)

Jasia B witaj w gronie:-)

Moja blondyneczka między dwoma chłopczykami:cool2: póki co jeszcze bez okularków.
DSC00983.jpg

Do góry