jedyneczka
Fan(ka)
Jestem i mam wieści od louise bo nie ma nieboraczka netu prawdopodobnie do poniedziałku. Wiadomość dobra to że ze Stasiem wszystko dobrze, waży 1440 i ułożył się grzecznie główką w dół
a niezbyt dobra to że szyjka się skróciła do 22mm i poniedziałek-wtorek będzie krążek miała nałożony:-( Ale już jej napisałam że jak my tu czarownice jedne zaciśniemy kciuki to już dalej szyjka nie popuści prawda?;-)
Idę poczytać co się działo podczas mej nieobecności bo widzę że jakby złośliwie stukacie w te klawiatury jakbym nie miała co w domu robić
zartuje oczywiście, ja bym uschła bez was jak jesienny liść
a niezbyt dobra to że szyjka się skróciła do 22mm i poniedziałek-wtorek będzie krążek miała nałożony:-( Ale już jej napisałam że jak my tu czarownice jedne zaciśniemy kciuki to już dalej szyjka nie popuści prawda?;-) Idę poczytać co się działo podczas mej nieobecności bo widzę że jakby złośliwie stukacie w te klawiatury jakbym nie miała co w domu robić
zartuje oczywiście, ja bym uschła bez was jak jesienny liść

wiem, ze należy mi się lanie ale to jest silniejsze ode mnie!!! zwariowałam ...... 
kazdy pyper,okruch lezacy na podlodze doprowadza mnie do szalu gdzie kiedys bylo mi wsio jedno.wiec pocieszam-zwariowalysmy razem
masz racje czas zapierdziela niemilosiernie,niedawno cieszylysmy sie z dwoch kresek na tescie,pozniej ze juz na polmetku jestemy a dzisiaj pakujemy torby do szpitala ale tez nie zamienilabym sie z nikim i szczerze wspolczuje lutowkom a nawet i sierpniowka