reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

tweenie świetnie, że w końcu dobre wieści !!! Bardzo się cieszę :tak:

Ojejku teściowa zakupiła komplet pościeli dla Alicji (żeby nie być gorsza od moich rodziców) - wkleiłam na zakupowym. Dziewczyny nawet nie wiecie jak się cieszę, chociaż coś dobrego w tym całym zamieszaniu z kredytem :tak:

Obżarłam się tymi bananami, ptasim mleczkiem i kalafiorową ;] teraz czas na odpoczynek

reklama
widzę, ze weekendowo się zrobiło;-) mniej do czytania to wiadomo, ze weekend rozpoczęty:-D jak dla mnie to bez różnicy jaki to dzień tygodnia, M w pracy do 24 dziś, a na domiar złego w sobotę i w niedzielę tez pracuje :sorry2:

dzamenko a ty gdzie się dzisiaj podziewasz??

ooo super wieści Tweenie-To wazy teraz mała tyle co Staś od Louise-wiec to chyba norma w tym okresie!!
Ja byłam na lodach a pozniej na soczku pod parasolkami w parku i ledwo wstalam pozniej z tej niewygodnej lawki..
Jutro idziemy na tego grilla wiec trzeba zbierac siły!!

ale się wkurw** przed chwilką :no: - dopiero co dziś wanienkę dostarczono a już w nią młody przywalił autem i pękła .. noż ludzie !!!

witam wieczorową porą
my dziś mieliśmy popołudnie latające
byliśmy u znajomych
synek miał radość że hej...
bawił sie z króliczkami gonił kury...:-)
strasznie mu sie to podobało.

co porabiacie???
bo ja jakoś padnięta jestem...
zaraz wskakuję do wanny.

tweenie ciesze sie razem z Toba, trzymalam kciukasy

Wiecie co, ja to sobie tak ostatnio mysle, ze do pewnych dolegliwosci to mozna sie przyzwyczaic. U mnie w pierwszym miesiacu ciazy cos sie porobilo w tym laczeniu krzyzowo biodrowym. Za kazdym razem jak wstaje lub zrobie gwaltowniejszy ruch to czuje jakby mi ktos gwozdz tam wbijal i tak juz 8 miesiac, lekarze rozkladaja raczki, kaza czekac do porodu i tak sobie kustykam tyle miechow. Czasem jest lepiej a czasem gorzej. Zobaczymy co po porodzie, ale wtedy to i przeswietlenie i jakies nastawienia i fizjoterapia, ateraz to nic.

tweenie dobrze ze niunka rosnie,mowilysmy ze bedzie dobrze:)
ja juz po kapieli,wcielam arbuza i ciekawe co mi zara glukometr po nim pokaze.zaraz zalegam przed tv,bo w koncu nam go z serwisu oddali,M juz spi wiec co tu robic.

milego wieczorku a pozniej kolorowych snow (Vanilko nie erotycznych):D

reklama
ale się wkurw** przed chwilką :no: - dopiero co dziś wanienkę dostarczono a już w nią młody przywalił autem i pękła .. noż ludzie !!!

oj to pech :sorry2:

a ja nudzem się w dalszym ciągu...kama chyba pójdę za Twoim głosem i polukam na tv bo co tu robić....

dziewczyny słyszałyście coś o takich urządzeniach tens które uśmierzają ból podczas porodu?

Do góry