reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
No dziewczyny spokojnie, bo jak tak dalej pójdzie to Vanilka ze swoją cesarką będzie ostatnia :-D
A tak poza tym, właśnie wstałam, bo leżałam na kanapie i mnie ścięło. Teraz widzę, że M z boku komara przycina.
Dziewczyny ja to się dzisiaj przestraszyłam, że mi czop odszedł, ale to chyba były pozostałości z wczorajszego miziania.
Jak eM to usłyszał, to aż mu się słabo zrobiło :-D Ale fajnie było widzieć jego reakcję :-D
Zaraz sobie zrobię kisiel, bo znowu mi się słodkiego chce.
Louise - cieszę się, że jesteś już w domciu. :happy:
Maruśka - gratuluję, dzielnie się spisałaś :tak:

o raju widze, ze na dobre sie rozkręca.
maruska Gratulacje kochana

niunia ja tez ci mowie, bez stanika nie dasz rady. ja w 4 dobie mialam taki nawał mleczny, ze moglam poł miasta wykarmic :-D i ciekło po nogach, wkladki laktacyjne pelne i co chwile wymieniane,

A stanikow nie mialma jakis specjalnych tylko zwykle takie co lubie.

Louice Witaj w domciu i żebys juz do szpitala oprocz porodu nie trafiła

Maruśka - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Louise - bardzo fajnie, że jesteś już w domu, tylko pamiętaj - wypoczywaj i leż jak najwięcej

Łe ale się nałaziłam znowu i byłoby git gdyby nie ten upał bo ledwo wyjechałam z domu już spłynęłam potem:dry: generalnie miałam kupić firany ale nie było fajnych to kupiłam fajne poduszki:-p i truskawki na ryneczku bo ciągle nadajecie a ja nie miałam i fasolke żółtą bo była po 11zł to wzięłam 1/5 kg a co, M ma browar to ja mogę fasolke:-p
Na obiadek zjadłam kociołek do syta Łowicz, pychotka:tak:

louise
jak fajnie że wychodzicie, superaśno:-) Mek się postarał też, no no, pogłaskaj go za to:tak:

aneta ja w spodenkach też i takiej bluzeczce wiązanej na szyji która normalnie jest do pępka a teraz robi za stanik:-D i już zimny prysznic po powrocie z miasta zaliczyłam:dry:

madzik a ja dziś stoję przy kasie w auchan a jakiś gościu podchodzi z paką klusek mrożonych i pyta czy go przepuszczę:szok: ja że nie to się zdziwił jeszcze, taki pacjent:dry: poszedł a babka za mna że bezczelny normalnie:baffled: w dodatku przedemną gość otworzył i pił colę i przez moment pomyslałam że wiem jak to jest zabić w afekcie:-D
Też muszę z włosami zrobić cacy, nie tne już bo chcę aby były wygodne do wiązania ale ufarbować M mi musi.I daję co kilka dni samoopalaczem już do porodu żeby cacy wyglądać:-D

ewelad do mojego też dociera, sam zaproponował wypad po wózek w sobotę o dziwo:baffled: sami sobie winni z tymi porządkami, mój zostawia fure papierów na stole w kuchni i ma w nosie a potem gdzie ja to czy tamto podziałam, no w d...e a gdzie chce się odpowiedzieć:-D:-p to jak powiem M żeby się lepiej sprawował bo mam kogoś na oku:-D

justaa no ja też niby po remoncie a ciągle coś:dry: a kotek zostanie tam na razie?

Vanilka
to dobrze że mocz oki, niby już nie długo ale nie potrzebne Ci niespodzianki, już za chwileczke już za momencik......... jak było w takim starym programie dla dzieci, po opuchliźnie nie będzie śladu;-)

mruczka dobre to, teraz łaskawie można:dry:kochana nie denerwuj się bo szkoda zdrówka waszego, brzydko mówiąc siusiaj na nich:-p

ewelad ale masz fajnie, ja czekam na dywan do naszego :salonu, sypialni, dziecinnego, garderobianego w jednym:-D

ania to gratki postępów synka, będzie to ulga faktycznie także finansowa.

madzik ale masz fajnie z klimą, ja mam jak sobie sama nadmucham:-D

kama
jak miło z ich strony, super prezent;-)

niunia mój już zapowiedział że więcej nie chce dzieci bo jestem okropna:-D ja jemu to samo zresztą powiedziałam:-D:-p

o rety to nas maruska zaskoczyła:-D

Maruska
wielkie gratki, he he i wyjdziesz do domku niebawem ale z Miłoszkiem na rączkach:-D

Vanilka z tego co się dzieje to bym się nie zdziwiła jakby emi siedziała na porodówce:-D

louise jak fajnie że jestes w domu;-)

mysza to M miał przedsmak stresa porodowego:tak: nie podł plackiem więc będzie coś z niego:-D

Mamcia moja przyjechała ,zrobię coś papu i pogadamy sobie. Ale jestem w szoku z naszymi dziewczętami, ale się ruszyło:-)

Witam Duopaczki i Rozpakowane!!!!!
KASIK MARUŚKA GRATULACJE!!!!!!
Wy tu nie warjujcie bo ja nie chce byc ostatnia:baffled::no:...hehehe...
Louise super ze juz w domku jestescie!!!
Ja dzisiaj zrobilam sobie drzemke popoludniowa a teraz jestem nie do zycia:no:...Zaraz wychodze z psiakiem na spacer bo sie fajna powietrze zrobilo...Uciakam i do spisania!!!!

reklama
Witam:-)
Wreszcie na chwile mogę usiasc do komputera

Kasik Gratuluje zdrowego syneczka. No to juz nastepna lipcoweczka ma dzidziusia przy sobie:-)

mruczka dobrze ze sanepid zadzwonil do ciebie i cie poinformowal o tym ze mozesz te probki do nich zanosic.

tiffi kuruj sie. Moja tez tak daje czadu. Mi rowniez odpowiada taka pogoda;-)

Vanilka Super ze bialka nie ma w moczu. Odpoczywaj:-)

Kama - kosz sliczny. Bardzo miło ze strony tych państwa ze pomysleli o tobie

louise super ze juz w domku jestes. Teraz tylko lez

maruska Gratuluję syneczka-dzielna mamusiu:-)

jedyneczka tez bede musiala sobie jutro na ryneczku kupic fasolke a co:-) Mial facet tupet. Ja to w czwartek albo w piatek ide do fryzjera aby sciac wlosy bo stanowczo za dlugie juz sa.

Do góry