reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
[
NO KUR...A :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do kogo mogę przyjechać po porodzie,żeby się schować przed rodziną???????

Zapraszam :-)

Mruczka dawaj do mnie gdzies cie zabunkruje:-)
Widze ze tobie tez zostaly 3 tyg i dwa dni czyzby termin na 17 ??
ja mam 16

tetina jak do koła założysz klapki basenowe i czepek pływacki, to myślę, że spox, a nawet całkiem stylowo:-D ja też kupuję kółko na obolały tyłek:-) ale zonk u koleżanki:-)
tylko potem z tym kolkiem trzeba uwazac i nie przeginac bo ja dalam czadu i efekt taki ze mi sie stan zapalny zrobil bo za duzo latalam :zawstydzona/y:

poprasowalam i juz nei mam co robic :smutny:

A i Rozmawialam przed chwilą ze świeżo upieczonym tatusiem i juz nagrzany hahaha
Ciekawe jak beda wyglądać nasi M jak juz wyjdą ze szpitala z dobra nowina:)
Jak rodziłam Oliwke to taki jeden juz nagrzany przez godzine dzwonil na porodówkę i co 5 min pytał sie czy juz Urodzila i co hahaha a te położne juz prawie ze śmiechu nie mogły ale powaznie co tel mówiły mu ze tak i jakie wymiary:) ach ci faceci hahaha
Ja swojemu Powiedzialam ze ma jeden dzien dla siebie a pozniej trzeźwieje by po nas przyjechac wiec powiedzial ze bedzie grzeczny- zobaczymy ;)
Pamietam jeszcze jak juz po porodzie taki jeden przyjechal do szpitala i taki wesolutki byl a jego go zjechala na co położna ze w lepszych stanach przychodzą tatusiowie w odwiedziny.

tetina koło do pływania tez spakowałam, ale to do siedzenia na łóżku ;-) jakbym miała na nim usiąść na kibelku to chyba ze śmiechu bym nic nie zrobiła :-D a rzeczy faktycznie ładne, ale troszkę drogie :-p a koleżance ale się trafiło :shocked2: ja też mam wszystko dziewczęce- i co w sukienkach będzie młody pociskał?:-D

NUDZĘ SIĘ !!!!

Dzień dobry!! :-)
Cały dzień biegałam po sklepach wczoraj urodziła moja szwagierka i musiałam jej kupić kaftaniki bo nie miała a mały ma problem z barkiem po porodzie i są potrzebne. Chciałam sobie kupić stanik do karmienia ale nie mogę nigdzie dostać małego w obwodzie z dużą miseczką:no:
Teraz zjadłam truskawki z bita i zabieram się za obiad bo M wraca o 4 z pracy.
Jesli chodzi o koszulę to będę rodzic w szpitalnej a potem sobie ubiorę moją ładniutką, niech oni se piorą.

vanilka - jak ja Ci zazdroszczę takiego spokojnego bobasa, mój Bartuś to mały diabełek:-) Cały czas domaga sie głaskania, jak M z nim wieczorami siedzi, tez o mnie wrzeszczy, uspakaja się dopiero przy mnie. Położna mówi, że dzieci odebrane matkom do inkubatora i do tego wcześniaki tak mają... Ciekawe ile to potrwa...:dry:

Ja mam problem z ulewaniem częstym, położna kazała układać go w pozycji na lewym boku pod kątem 45 stopni. Troche pomaga, ale i tak ulewa. Martwię się, że za bardzo schudne. W poniedziałek idę go zważyć do lekarza, bo nie wytrzymam....

ewelad - ja też mam taką nadzieję, ale jeśli to niewykształcony zwieracz w żołądku, to może to potrwać do 3 miesiąca, byle by tylko Bartek przybierał na wadze, to jakoś to przetrwamy. A i tak jest taki malutki...:tak:

reklama
niunia ale sie usmialam. HII

Mnie podwozie nie boli ale w pierwszej ciązy bolalo bardzo i tez sie czulam jak ty :-)
teraz za to boli mnie w dole brzucha.

Do góry