louise spiryt w monopolowym potem musisz rozcienczyc, w niektorych aptekach ci rozciencza jak zaniesiesz ale nie we wszystkich musisz zapytac
vanilka dzieki za slowa otuchy obys miala racje, u nas najgorzej to chyba bedzie z bajkami bo sie skoncza
misslena masz jeszcze czas na rozpakowywanie sie przeciez, a jak ci tak bardzo zalezy to sie bedziesz dluzej turlac
perlaa co ja znowu takiego powiedzialam ??

fajnie ze cora duza i zdrowa rosnie oby tak dalej, czytalam ze masz swietna wiedze na temat karmienia wiec w razie czego tez sie zglosze po porady

jeszcze raz duuuuuzzzzooooo radosci
jedyneczka ano tak jest z tymi facetami zbieralam pranie z tarasu 3 pralki pelniutkie i jak wlazlam z ostatnia porcja do domu padlo pytanie "pomoc ci?"

no wszystko opada (moze dlatego ten brzuch juz nieomal do kolan jak murzynskie cyce

co dkurczy dopisuje sie tez tak mam a jak mi sie wydaje ze chyab regularne i zaczynam zerkac w strone zegarka to te cholery w ciuciubabke sie bawia i nie ma ich
tweenie 

autobus i zdecydowana ciezarna, a mis haribo mnie powalil

kropa powodzenia
mruczka tez mam ppiekne stopki, raczki musze dorobic, ale obawiam sie ze jak przyjdzie czas na porodowke to juz sladu po pieknosci na nich nie bedzie ;-)
Co do karmienia to ja tez nie dopajalam, jesli to cycem ale nie woda z glukoza chociaz tak neiktorzy mowia ale ta woda to z tych czasow co chocby sie walilo i palilo dziecko ma byc karmione co 3 godz czy chce czy nie, pierwsze 3 mies wystarczy sama piers i za picie i za jedzenie, no chyba ze ktoras ma problemy z produkcja
Wybieralam sie z synkiem po zakupy do tesco, jakies soki by sie przydaly bo przeciez w srodku jest klimatyzacja to ok, dopiero sobie uswiadomilam ze w srodku tak, ale na parkignu to patelnia i jak sie potem kierownicy zlapac???

chyba poczekamy na tatusia bedzie chlodniej i bedzie kto mial nas pilnowac bo zaczynam jak male dziecko byc rozkojarzona.
Moja kota miala wczoraj przygode. Nagle z kuchni huk ogromny jakby ktos talerzami rzucil o podloge wiec m poderwalo ze mna gorzej

poderwac sie nie da i mysle sobie cholera ani chybi dziadek wygrzmocil w kuchni po kolacji tego brakowalo. A tu okazuje sie ze kota zaczepila obroza o suszarke do naczyn i ja sciagnela z blatu wraz z suszacymi sie naczyniami i bidna siedziala zestrachana pod stolem razem z suszarka pod szyja

Szkoda mi miseczek i zestrachanego kota, ale dobrze ze to nie dziadek sie rozplaszczyl