reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

ale ze mnie durna ciezarna marnie skoncze jak sie synek nie bedzie streszczal poczytalam instrukcje do konca i okazuje sie ze zadna ze mnie komarzyca :-D urzadzenie gwizdze (instrukcja tylko po angielsku) jak ma slabe baterie :-D:-D:-D:-D

moj syn wlasnie wycisnal sobie pol tubki kremu na reke :-) bo mu mama wczoraj posmarowala ukaszenie bo krem do stop z mentholem wiec chlodzi a komar go ugryzl w stope i troche na placebo liczylam a teraz mi mowi ze to duze ugryzienie :-D:-D:-D:-D lece mus stopy bo szkoda tyle kremu :-)

reklama
Jestem wreszcie, miałam humor do bani i pojechałam na ryneczek i do lidla po pychoty i od razu mi lepiej:-D :-Dmam czereśnie, agrest, porzeczki, bober, jagody i lody truskawkowe w rożku i polewie z białej czekolady bo od tygodnia ukochane lody typu magnum juz są be , teraz na topie truskawka:-p W związku z tyb bobrem nie mogę oczywiście dzisiaj rodzić:-D

anetka mam nadzieję że doczytam na końcu że ty juz po i Michałek jest na świecie:tak:

madzik
o juz zycie towarzyskie kwitnie u Ciebie, pozazdrościć:-) Dawaj cycorka w ciągu dnia jak najczęściej a jak zabraknie mleka w źródełku to trudno, zawsze coś Julcia juz skorzystała;-) No i plus taki że będziesz miała wiecej luzu mnie czeka znów dalszy post:-p a piwo to juz za mna nie chodzi tylko biega:-D

emih to udanego wypoczynku z nóziami w wodzie no i czekam na wieści od gina;-)

louise no tez bym się wpieniła:dry: akupunktura, mówisz że ja najwyzej połaskotało:-D to trzymamy kciuki dalej;-)

magdzia
moja też coraz mniej, cisno im bidulkom:baffled: myślę że nie jest tak z tą patologią a na pewno nie wszędzie:confused: zobaczysz co powie gin na wizycie bo jak łozysko jeszcze oki to jak mysza można tylko na ktg chodzić a jak zestarzałe to bezpieczniej leżeć mimo wszystko, ja tak miałam z Emi, lezałam tydzień przed terminem już i w terminie mi wywołali dzięki czemu byłam spokojna. I teraz tez bym wolała chyba do szpitala i być pod kontrolą.

gregorka
to niespodziankę maja znajomi wielką:-) Do sąsiadów ja w inny dzień jednak pójdę bo dzis będę jadła bober więc poród wykluczony:-D

mysza może i posłuchaj M w tym wypadku bo ja umyłam, umęczyłam się i guano to dało:-p

ewelad i mądry twój Mek , mój na takie sugestie odpowiada że do tego stworzyła nas natura i w tym momencie życzę mu choć napadu kolki jelitowej:-D też mam właśnie do poukładania w szafkach i koszyczkach w łazience ale to czekam do weekendu jak będę miała utrudniony dostęp do kompa i mi się będzie nudziło:-p

arlecia
gratki i dobrze że juz po:tak:
biedna atabe, ale musi być zmęczona i do tego tyle się namartwiła pewnie, oby malutka załapała cycusia a atabe odpoczęła i szybko wyszły do domku:tak:

kacperek
masz krzaki porzeczkowe? mniam mniam, szkoda że nie mieszkasz bliżej:-p

ashika to może faktycznie twój wyczuł pismo nosem:-p a ja zadzwoniłam niedawno do M i mówię "wiesz ja Cię kocham" a on mi nie uwierzył:-D:-p nie wiem dlaczego, on mówi że go chce zagnębić i jak to się ma do miłości:-D przesadza pewnie, jak to chłop:-p

mysza ty nie dobra cielaczki zjadać:-p

mruczka kurczę chyba powiem M żeby kupił kapuchę jak urodzę bo z Emi nie potrzebowałam ale i ciąża była lajtowa a teraz wszystkie prawie plagi ciązowe mnie dręczą więc lepiej chyba jak będę przygotowana na awarie cycorów:-p

tweenie dobrze że serducho oki;-)

elspeth ale słodki awatarek:-) fajnie masz z mamcią, ja bedę polegała na M ale plus taki że pewnie dzięki temu szybciej schudne:-D

ewcik zabiję Cię za te placki:-D

dzamena
no a ty mnie dobijasz po tych plackach piwem, ide stąd:-D:-p

ewelad to siedź w domu po wypiciu żebyś nie narozrabiała:-D mam też karmi ale mi się leszka chce:-p

tetina a ja bym mogła białe, jakieś martini, takie zimne a cytrynką.............:cool2:

louise to smacznego , jemy dziś to samo:tak: mnie też byłoby głupio teściom odmówić bo sa kochani generalnie i nie miałabym smiałości, bałabym się ze będzie im przykro albo co:sorry2: koszulka seksiarska no no, chciałabym już śmigać w czyms takim żeby M mnie wzrokiem pożerał:-D a wogóle to mam doła od tego celibatu na wszystko, ostatnio nic tylko o seksie myslę, M przemyka w gatkacha ja świntusze w myślach, czy ja jestem normalna:szok::-D:-pale zjechałam z tematu:-D do szpitala ta koszulka czemu nie, będziesz jak nic miss położnic:-D no właśnie też się modlę o dobrą położną bo sama nie będę tez wiedziała co i jak:-(no nasza połozna mówiła że one przeciez nie złośliwie tylko dla naszego dobra to wszystko i mamy im ufać bo im też przecież zalezy żeby wszystko poszło szybko i gładko a stres powoduje różne problemy więc żeby im zaufać:sorry2: łoj kochana tej niedzieli raczej Ci nie starczy:-D

mruczka do bólu żołądka:-D

vanilka zabije za to co napisałas o piwciu
ashika Ciebie tez i to martini zimne,podnos dupke i idziemy pod ten sklep,moge tam nawet codziennie liste obecnosci podpisac tak mi sie chce

jedyneczka jednak im chyba nie dogodzisz :no:

dzamena dawaj podwijam kiece i lece :-)

a moj dziadek robi wino i mam pod soba cala piwnice :tak: z wisni i winogron i jeszcze babci lecznicze z mniszka lekarskiego na szczescie wypilam ile moglam kiedys a teraz mi za slodkie dziadkowe wina chociaz tym z mleczu bym nie pogardzila bo zalatuje wermuthem
i jak ja biedny zuczek mam wypic teraz ta moralna krople bez kitu z cytrynka sama :-:)baffled:

Ale sobie pospałam ;-)
Teraz mecz oglądam. Tak Was poczytałam, ale pamiętam tylko, która co je i to piwko u Vanilki i winko u Ashiki :-D
Reszta mi umknęła.
Tweenie - był murzynek, fajniusi taki i bardzo kulturalny. No już rano odesłali na IP 2 dziewczyny. Jedna z dietą cukrzycową - nawet nie wiedziała biedna, że w 40 tc obowiązkowo zgłasza się do szpitala, a druga, bo dzieciątko ma tylko jedną komorę serca, a dziewczynie już też leci 40 tydzień... Co prawda, one pewno trafią na patologię, no ale...
Ja jutro na KTG i do domu... Nie rodzę, bo się boję :-D

Dzięki dziewczyny, zobaczymy co mi powie gin w poniedziałek.
louise ja tez slyszalam, ze po tym Fenoterolu najczęsciej się przenosi...
jedyneczka mi się marzy żeby po wizycie w poniedzialek wzial mnie do szpitala i nie czekał długo na wywołanie
Ewcik Racuchy były pyyyyyyszzne :tak: ale placków ziemniaczanych też zazdroszczę
Byłam jeszcze z M na spacerku i w Tesco (kupiliśmy Małej komplecik 5 częściowy - bodziak, śpioch, śliniaczek, łapki niedrapki i czapusia przeceniony z 65 zł na 32,50 więc jak na 5 rzeczy się opłacało :tak:) po drodze zakupując oczywiście arbuza i brzoskwinie, zaraz będę wcinać. Tylko pójdę się jeszcze wykąpać bo na dworzu straszny upał a po takim spacerze przyda mi sie kapiel ;p

dzamena he he ale plan konkretny na niedziele albo woda albo porodówka:-D

Vanilka ja Cię kilim za to piwo:dry::-D

ashika
no ale dotarłaś do sedna sprawy z urządzeniem więc nie jest tak źle:-D

Wpierdzielam bober, boziu jaki dobry:tak:

reklama
dzamena he he ale plan konkretny na niedziele albo woda albo porodówka:-D

Vanilka ja Cię kilim za to piwo:dry::-D

ashika
no ale dotarłaś do sedna sprawy z urządzeniem więc nie jest tak źle:-D

Wpierdzielam bober, boziu jaki dobry:tak:

a ja Cie za bob ::p:p:p