reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

oj moja też dzisiaj spokojna...aż za spokojna, rano troszkę się poruszała a teraz śpi... zobaczę jak będzie do wieczora... bo jak jadę na ktg ze słabymi ruchami to mała akurat zaczyna szaleć i już nie wiem co mam mówić lekarzowi :zawstydzona/y: A tak standarowe ktg u nas wykonuje się od 39 tc...\

Obiad wstawiłam - dziś zapiekanka z makaronu z sosem słodko-kwaśnym :sorry2: 15 minut i już się piecze :blink:

reklama
Witam

Bylam z M w parcy u mnie aby zwolnienie zawiesc, przy okazji zakupy zrobilismy. Nie mam pojecia jak ja patrzalam na to zwolnienie i nie zauwazylam ze nie ma na nim pieczatki lekarza wiec do poprawki. Wczoraj dola zlapalam i troszke sobie poplakalam ze tak powoli u mnie to wszytsko idzie.

SupciO powodzenia na ktg

ewelad jedz jedz na Ip

ewa81r Gratuluję

mruczka - bardzo Cię przepraszam, ale ja na półśpiąco Was nadrabiałam po nieprzespanej nocce. Byłam przekonana, że gdzieś tam byłoiz urodziłaś...:zawstydzona/y: Nie mam siły teraz jeszcze raz czytać skąd się to wzięło. Ale moje gratki były szczere. Może okaże się wyrocznią, powodzonka...;-)
ashika - dokładnie dom otwarty, tylko niestety wiąże się to z dodatkowym obowiązkiem ogarnięcia mojego bałaganu i przygotowaniem jakiegoś papu, a czasu mało...:-)

oby to była wyrocznia:-) u nas było rano tak fajnie chlodno, a teraz ukrop...

Witam sie i ja nadal 2 w 1.
Jesli chodzi o schody to to nic nie daje za codziennie pokonuje raz albo i nawet wiecej razy na 3 pietro gora dol i co nic to nie daje tak wiec...:wściekła/y:
Ashika a mi ta siara nie chce leciec czyzby przepowiednia czegos.??
Moja mala tez dzisiaj leniwa troche sie poruszala i teraz cicho siedzi ale ja sie nie dziwie tak goraco ze szok.
na jutro termin ciekawe czy mala wyjdzie??
Jedyneczko obys w tym szpitalu dlugo nie siedziala i jak najszybciej zaczeli dzialac tylko apmietaj daj znac komus zeby mogl nam przekazac wiesc:-)
Mruczka widzisz kazdy by chcial abys urodzila.
A ja dzisiaj nie wyspana noc do kitu nie dosc ze sasiad zapodal sobie jakuzi w swoim pokoju gdzie jak wlancza bombelki to slychac jak by ktos odkurzal to na dodatek mlody szczyl sciagnal sobie dla siebie i kolegi dziewczyny i nie obilo sie bez alku no i oczywiscie bez bzuku bzyku ale jeszcze gdyby cicho byli a to nie dosc ze okna pootwierane to jeszcze laska tak dzwieki wydawala ze szok nosz kuzwa. Do tego koszmary mi sie snily ze moj m mnie zdradza ah szkoda slow ta ciaza mnie wykonczy:wściekła/y: ale jeszcze troszke.
Butterfly sliczne zdjecia i dzialeczki i twoje.

Ja też umrę z nudów... W telewizji same powtórki, smsy i maile jednej treści-kiedy rodzisz?? Na allegro już nie szaleję, bo przepuściłam całą pensję. Na ten ukrop nie chce mi się wychodzić, nikogo nie zaproszę, bo wyglądam jak spocony wieloryb. Dooopa:baffled:
Ale mam wrażenie, że im więcej narzekam, tym Karolinka mocniej trzyma się pępowiny;-)

i ja dolanczam sie do tych co sie nudza ale to tylko przez ten upal!!!bo sil na nic praktycznie nie mam kompletny dol do tego brak humorku i glupawe mysli na temat M robia swoje oj chce juz byc po wyjsc na spacer pobawic sie z malym wogole.

reklama
wróciłam Drogie PAnie:-)

zobiłam sobie orzeźwiający spacer na plac w celu zakupienia warzywek i owocków-obok domu 3 warzywniaki, ale nie ta przyjemność:-D w związku z powyższym będę po raz pierwszy robić chłodnik ogórkowy, także jest możliwość, że ak sknocę albo nie zasmakuje, to obiadu nie będzie:-D mam też borówki, więc moze koktajl jakiś zapodam hmmm , zahaczyłam też o lumpka i kupiłam śliczne jeansiki malutkie nóki za 6 zł i koszulę dla siebie- do szpitala, karmienia, cała rozpinana i nawet całkiem ładna, także lux, mała troszkę się ożywiła, jak do wieczora coś mnie dalej będzie męczyć, to skoczę na ip

po drodze tylko 2 spotkania i 1 telefon o tematyce wiadomej, więc spoxik:-D a mój D zatroskany wydzwania co chwilkę, czy nie padłam na tej mojej wycieczce-najchętniej by mnie zawiózł, albo zabronił iść, ale boi się awanturki:-)

a w planach wieczornych jest psi fryzjer-jedziemy wylansować naszą kudłatą królewnę i ulżyć jej troszkę w tych upałach:-)

Do góry