Ashika
.
duzio??? mi tylko pojawiają się kropelki po cieplejszej kąpieli...
nieduzo, ale wystarczy zebym miala mokra koszulke
a wlozylam top (ew czytaj cos ala sportowy stanik) ze dzis goraco to nie bede sie jeszcze dodatkowo stanikowac :-(Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
duzio??? mi tylko pojawiają się kropelki po cieplejszej kąpieli...
a wlozylam top (ew czytaj cos ala sportowy stanik) ze dzis goraco to nie bede sie jeszcze dodatkowo stanikowac :-(

chyba ciąża mi już szkodzi 

Ja zawsze myślałam że poród boli tzn. juz samo wyjście dzidzi na świat, że jak tam się zmieści itd. ale to mnie akurat wcale nie bolało, było wieeeelką ulgą , no Emi nie była kolosem bo 54 i 3 kg więc tez nie wiem jak to by było z wagą większą o kilogram
Więc boję się tylko skurczy i szycia bo jak czytam albo czasem nie czekają jak zadziała znieczulenie albo czyszczą na żywca
A mnie poprzednim razem jak nie wyszło łożysko całe do czyszczenia uśpili i znieczulili do szycia więc był luzik totalny. Jedynie wstydu troszkę się najadłam po wybudzeniu, otwieram oczy w wszyscy się chichrają pod nosem, pytam o co chodzi a eks mówi że wołałam w narkozie dajcie mi piwa
widać uznałam że należy mi się po tym wszystkim relaksik

jakis taki dziwny zapach dzis wydzielam :-(
Nie mam siły teraz jeszcze raz czytać skąd się to wzięło. Ale moje gratki były szczere. Może okaże się wyrocznią, powodzonka...;-)
sprzedawczyni w sklepie dzis mi doradzila zebym wiecej po schodach sie wspinala
dziekuje!mieszkam na drugim pietrze bez windy,wiec odpowiednia ilosc tych schodow zaliczam codziennie 

to czekamy dalej!pozdrowka!!