ninia79
Zaangażowana w BB
madzik, zdrówko i Twoje! ja już mam bańkę... :-)
Tylko pozazdroscic wam, marzy mi sie Redsik jablkowy juz od poczatku ciazyyyyy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzik, zdrówko i Twoje! ja już mam bańkę... :-)

agatka, u nas zielone mega śmierdzące kupy, takie kwaśne+problem z wypróżnianiem no i diagnoza alergia na białko. nie wiem jak jest z tym żelazem, bo mój nie dostaje. lekarz mówił, że zielona kupa świadczy o problemie.

wymiekam jak patrze na jego rozesmiana buzke prosto do zyrandola 

nie mam tyle czasu juz na forum
poza tym neta podlanczaja 15-tego a ten co ciagne na lewo heheeh czesto pada -zasieg slaby !!

podziekuje jak tylko sie obudzi i uprzedze ze jak tak dalej bedzie postepowal to z golym tylkiem bedzie latal zimaAshika
Podziękuj synowi, bo gdybyś licytowała to pewnie bym go nie kupiła.

o nie poszlam pod prysznic a o spaniu i tak nie bylo mowy bo mlody usnal 22.30 
Wrocil zajal sie jednym a ja spacyfikowalam do konca drugiego. Zobaczymy jak dzis bedzie, bo ja tej pacyfikacji nie lubie :-( ale jak mus to mus :-(
bo tak ponoc najlepiej - no comment) i potem pomalowac pewnie w niedziele i oby nie padalo to jakos to powysycha i bedzie mozna pokoj ustawic tak w miare bo i tak szafe beda robic szafa-gigant 3,20x2,80 moze sie wrzeszcie zmieszcze :-) i ustawic mlodemu buntownikowi biurko itp. Tymczasem zapowiada nam sie zlot gosci
jedni to jada do nas juz 3 tygodnie, coz mieszkamy w jednymmiescie i korki sa straszne
a tak na powaznie wybaczam im maja pelne rozgrzeszenie bo ona w ciazy ma termin na pazdziernik wiec w pelni rozumiem
w koncu dojada :-) a jak nie oni to my do nich jak juz sie ksiezniczka urodzi :-) o ile wyzdrowieje w koncu
. Jeszcze sie zapowiadaja brat m z zona i tesciowa dzwonila, zebysmy przyjechali bo ona nam narobi moich ulubionych ruskich pierogow 

bede na nie tylko patrzec a slina mi bedzie cieknac jak buldogowi 

juz omijam kuchnie bo nawet na byle jaka kielbase sie slinie a dawniej bym nawet nie zauwazyla ze kawalek lezy na stole :-( Masakra to jakas a ja na siadanko znowu chleb z dzemikiem brzoskwiniowym
Na obiad bedzie krolik z rekawa z gotowana marchewka, krolik bez przypraw smakuje jak mieki kurczak tylko gorzej smierdzi
Powinnam zaczac cwiczyc, ale przy takiej diecie to az strach, m tylko wieczorem pyta czy bralam witaminy i slyszy "nie, zapomnialam" a glownie z wapnem mnie sciga

Znalazłam instrukcję obsługi mojego dziecka :-) W dodatku bez bujania śpi, ale numer z niej 
Gorzej, że wszystko w różu, ale jak się trafiło za darmo i jest, to nie będę wybrzydzać. Teraz jeszcze muszę jakąś czapę jej kupić. Znalazłam fajne na allegro, ale najpierw muszę Smoczycy łepetynkę wymierzyć.

Dotarła chusta. Jak zobaczyłam, jak to się wiąże, to nie wiem, czy raczej śmiać się, czy płakać![]()

Moja ma 4400 i dostała wszystkie i nie słyszałam nic o wadze, skończone 6 tyg. i tyle
He he, ja też jak jechałam po nowe bodziaki coby małą stroić powiedziałam M że ciągle ulewa i zasrywa
Moja wczoraj poszła też o 24ej spać no ale jak się śpi do 12ej
Też mnie ta pogoda bura niefajnie nastraja, więc dziś kiedy tak słonecznie idę na dłuuuuuugi spacer żeby sobie poprawić humor i krążenie
Takie drzemki to zadne spanie i dziecię niewyspane i marudne przez to, na pewno ją budzi ten brzuszek po lekach faktycznie
Emi mimo leków i mojej diety miała takie problemy aż skończyła 3 miesiące a zaczęło się jak miała 3 tygodnie, musieliśmy to po prostu przetrwać choć było bardzo ciężko:-( 

Ale widać rumianek tak działa bo nie robiła 2 dni więc popiłam rumianku i mamy kupkę drugi dzień z rzędu
oooooooooooo nie,druga chce się z życiem pożegnać i mi drinkiem "świeci" w oczy
Mój kiedyś w stanie zakochania się oświadczał no ale nie byliśmy jeszcze po rozwodach i teraz on mi wygaduje że chciał 2 razy a ja nie
ale my zawsze tacy "nagli"

a te kupki jednolote? Moja ma rzadkie jak musztarda i w kolorze też czasem bardziej zielonkawe niż zółte ale nic jej nie jest ogólnie więc uznaje je za normalne
No nie wytrzymałam bo dałam mu przecież listę miesiąc temu z adresami księgarń wyszukanych na allegro
Chciałam jechać i kupić w ksiegarni to on nie bo odbierze osobiście bedzie taniej, zgadza się ale suma sumarum wczoraj i tak kilka w księgarni dokupował bo tych z allegro juz nie było
Oni naprawdę zawsze maja czas

U lekarza był mały poslizg i wracałam 20.40 a M dzwoni żebym szybko wracała bo jest jazda, ja że jadę właśnie. Nawet zakupów z auta nie brałam a cycki juz w progu obnazyłam
Daje mi małą (która pokojnie dobiera się do cycka) a ja pytam co taki zły na co on "bo małej się chciało pić bo tu gorąco jak nie wiem (palimy w piecu) a Ciebie nie ma i nie ma
Oj ledwo wytrzymałam, uwierzcie że musiałam całą silna wolę przywołać żeby nie iśc po tłuczek do miesa i zakończyć jego męki raz na zawsze
Mówię że raz - nie byłam na disco tylko u lekarza, dwa - po to kupiłam herbatkę i czemu jej nie podał? Nie odpowiedział a ja wiem czemu, boi się podać
2 dni temu odważył sie ją w pionie nosić
A tak to na poduszce poziomo z nia smiga
I dlatego jej nie przebiera pewnie cykor jeden
Miał też szczęscie bo ginek mnie pozytywnie nastroił, eh co za mężczyzna, prawdziwy dżentelmen
Otóż wchodzę a on na dzień dobry mi mówi jak świetnie wygladam
Potem usg dowcipne , no za ten komplement wyskoczyłam ze stringów jak z procy
nie no, żartuje, krygowałam się jak dziewica "oh, nie przez brzuch?" a on ubawiony - nie nie
Potem fotelik i wziernik ale on jest jedynym lekarzem który używa go tak że go nie czuć, wogóle jest taki delikatny że nic a nic nie boli a nawet dyskomfortu nie czuję. Powiedział że super się zagoiło choć lekarz powinien się douczyć ten co szył. I powiedział że mam śliczny brzuszek , no chyba znalazłam lekarza do końca życia
napomknęłam mu o torbieli w piersi to mi usg zrobił obu, pyta kiedy karmiłam a ja że godzinę wcześniej na co stwierdził że niezłą mam produkcje bo już pełne znowu
malutkie torbiele są do 5mm ale to mogą być kanaliki a zresztą i tak takie małe tylko się obserwuje i mam być spokojna. A tamta lekarka 4 lata temu mówiła że jest taka 9x9mm, ciekawe czy była wogóle
ale mi było głupio cycki pokazać, dobrze że w ostatniej chwili zmieniłam namioty do karmienia na wyjściówkę
odwróciłam się tyłem ubierając bo te wkładki a ten luzik, przylazł , gapi się i se gada i mi wkładka wypadła a on "o ,musi pani wkładki nosić", no wiem, lekarz to jest i mu nie dziwne ale i tam myślałam że padnę ze wstydu
mówi że już można współżyć i pewnie mąż się ucieszy bo już spragniony a ja nim pomyślałam walnęłam że ja to dopiero jestem
jednym słowem pół godziny przyjemności za marne 120zł