Popłakałam się ze śmiechu
http://patrz.pl/zdjecia/podpucha
http://patrz.pl/zdjecia/podpucha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale była przegrzeczna, nie zapłakała ani razu
A Emi i Julka zostały u szwagrów na noc

Moja też czasem teoretycznie powinna być głodna ale odrzuca cyca i krzyczy po czym zapada w drzemkę a po niej wcina jakby nigdy nic. Więc kiedy widzę że bardzo śpiaca i się skrzywi przy cycu bujam aż zaśnie choć na trochę, może u was też to pomoże?
więc ja się mineralną opijam niegazowaną i nawet ja polubiłam
Nosz co za baba

Szkoda że ciocia wyjeżdża.
Ja już zdrowieję na szczęście i w szoku jestem bo chorzałam strasznie
Moja pokasłuje od tego slinotoku a ja nie wiem czy to nadal od sliny czy gardełko
ale gorączki nie ma, je bez problemu to stawiam na ślinę
Udanych zakupów w ikea:-)

kochane te moje dziecie. Ale z synkiem tez mialam ze pewny okres tak spal a potem wrocil do jeden pobudki w nocy. Zobaczymy jak tutaj bedzie.??

Ja bólu porodowego nie zapomniałam i nigdy nie zapomnę
to paranoja żeby kobiety tak się męczyły w 21 wieku
Ja też w lesie z chrzcinami

No i tyle ze spaceru. Podobno w środę ma być już ładnie. Deszczu nie cierpię
), Lilka na spacerze przespała 5 godzin
a następnie całą noc, o co się martwiłam,więc chyba odziedziczyła po rodzicach miłość do gór i służy jej klimat:-)
ale super koleżanka
ja co kilka dni idę do łazienki i komunikuję D: oddalam się do spa, nie przeszkadzać, nie zadawać głupich pytań i nie łączyć rozmów:-) gazetka, maseczka, piana i czuję się wspaniale
moja też tak się ślini-jak w porę nie doskoczę z wycieraniem, to muszę przebierać
brawka dla M- nie cierpię chomikowania, do czego skłonności ma mój D- jak ostatnio wyrzucałam buty nienoszone jego, to miał taką rozpacz w oczach, jakbym mu pamiatki rodzinne wywalała
chyba nie mozna podawać ponowie mleka, jełśi miało kontakt ze śliną dziecka, bo wtedy mogą namnozyć sie w nim bakterie
a kupa rzadziej jest przy mleku modyf z tego co wiem, u nas raz dziennie

albo 'patologia na Gubałówce' jak stwierdziliśmy z D, bo podczas wycieczki pieszej w skłądzie mama, tata, dziecko oraz pies wydoliliśmy po winku grzanym i po piwku- tylko Lilka i piesio nie piły
taka ekolożka z tej teściowej?;-)
) z koleżanka i kolezanka mówi: nie przestawaj mówić, bo mała przysypia
no przypuszczam, ze nie jestem jakaś super interesująca, ale żeby 2 msc dziecko uśpić gadaniem?
sytuacja się zresztą powtórzyła już parę razy
fajnie że Ty zdrowiejesz, a dla Nadinki zdrówka-taki czas zasmarkany teraz chyba
co do włosów-rozważam nozenie czepka pływackiego albo różowego afro-takie mam na stanie po jakiejś imprezie, tylko nie wiem, w czym będzie mi bardziej do twarzy
ja tak jak Ty- nie zapomnę bólu porodowego (chociaż tak wszyscy mówią, ze jak się dostaje dziecko, to się zapomina), ale po prostu nie jest on ważny w obliczu posiadania takiego skarbu bezcennego
przebiegły Franek
no ja też już się boję deszczu, bo nie cierpię kiszenia się w domu
to wyjazd terningowy-co zabrać, czy małej posłuży itp, bez ekscesów wysokogórskich póki co, bo na dodatek z psem
To podobno już zaczyna się ślinienie na zęby (ale nie oznacza że żeby już wychodzą), no niestety moja nie raz się zakrztusiła śliną - do tego teraz jeszcze potęguję to katar