Witam
Ashika mnie to znów od kilku dni boli/pobolewa brzuch a raczej podbrzusze tak okresowo. Wiec zastanawiam sie czy do mnie tez czasem zawita okres. Ashika powiedz mi czy ty jesz rybe bo mi zabroniła pediatra. Super ze juz pokoik umeblowany.
Mysza Jesli to bylo mleko odciagane nie zamrazane to bym podgrzala.
Gregorka Zdrówka:-)Kuruj sie
agatha61 Pewnie nie byla glodna, bo nie wierze ze to przez smoka bylo. Dziecko jak jest glodne to nawet smoczek nie pomoze. Ja bym na Twoim miejscu brala ja do pionu aby sie uspokoila i znawu probowala przystawic i tak az do skutku. Moze ona wtedy chciala tylko pociumkac i sie denerwowala ze jej mleko leci. Ja tak samo bardzo emocjonalnie podchodze do karmienia, ale staram sie nie myslec o tym-tylko byc spokojna.
Moja znow ostatnio nie chce smoka tylko cyc i cyc do uspokojenia.
tiffi Zgadza sie mi powiedziano ze dopiero polroczne dziecko przesypia noc. Szkoda ze juz ciocia jedzie.
ewelad Milego wypoczynku:-)
Dziewczyny ogladajcie dzisiaj MAM TALENT bedzie tam moja najmlodsza siostra-zespol ENZYM. Nawet dostali sie do finalu i beda w listopadzie na zywo w TV. Ale robię jej reklamę.
. A tu ona na nk http://nk.pl/profile/16874337
Milego dzionka zycze:-)
Ashika mnie to znów od kilku dni boli/pobolewa brzuch a raczej podbrzusze tak okresowo. Wiec zastanawiam sie czy do mnie tez czasem zawita okres. Ashika powiedz mi czy ty jesz rybe bo mi zabroniła pediatra. Super ze juz pokoik umeblowany.
Mysza Jesli to bylo mleko odciagane nie zamrazane to bym podgrzala.
Gregorka Zdrówka:-)Kuruj sie
agatha61 Pewnie nie byla glodna, bo nie wierze ze to przez smoka bylo. Dziecko jak jest glodne to nawet smoczek nie pomoze. Ja bym na Twoim miejscu brala ja do pionu aby sie uspokoila i znawu probowala przystawic i tak az do skutku. Moze ona wtedy chciala tylko pociumkac i sie denerwowala ze jej mleko leci. Ja tak samo bardzo emocjonalnie podchodze do karmienia, ale staram sie nie myslec o tym-tylko byc spokojna.
Moja znow ostatnio nie chce smoka tylko cyc i cyc do uspokojenia.
tiffi Zgadza sie mi powiedziano ze dopiero polroczne dziecko przesypia noc. Szkoda ze juz ciocia jedzie.
ewelad Milego wypoczynku:-)
Dziewczyny ogladajcie dzisiaj MAM TALENT bedzie tam moja najmlodsza siostra-zespol ENZYM. Nawet dostali sie do finalu i beda w listopadzie na zywo w TV. Ale robię jej reklamę.
. A tu ona na nk http://nk.pl/profile/16874337Milego dzionka zycze:-)

cos mi ta dieta nie sluzy za bardzo i do tego jeszcze @ po prostu weekend marzenie
Ale dziecie spokojniejsze ostatnio obym nie zapeszyla i wybieramy sie z m do ikei po poludniu HURRAA :-)
noc i kolejny dzień na cycu więc ja już szczęśliwa że Mu przeszło a wieczorem ten sam koszmar
przez kolejne dwa tygodnie też co najmniej raz dziennie butla :-( pierwsze dni były dla mnie bardzo trudne, bolało mnie to że Maluszek nie chce moich piersi ale z czasem przywykłam do tej myśli. Przez ostatnie kilka dni to jest już prawie sam cyc, to mnie cieszy, choć teraz z kolei Syn przesadza i mógłby jeść cycka co 15 min a potem z kolei mu się ulewa, ech.. Ciężko mi cokolwiek Tobie poradzić, lekarz mi powiedział żeby przetrzymać dziecko, niech płacze aż w końcu zje i że nie karmić częściej jak co 3 godz.. ale powiem szczerze że nie jestem w stanie wytrzymać takiego ryku przez dłuższy czas, skoro widzę, że moja Żaba chce jeść
może i Ty tak spróbuj, trzymam za Was kciuki!
tak myślimy, żeby między dziećmi nie było więcej jak 2 lata różnicy; chcę odchować troszkę dwójkę, żeby obu wysłać do żłobka i zająć się sobą w sensie iść do pracy, na studia..
mamy jeszcze z ery ale M wykorzystał jakiś tam limit i chodził jak flaki z olejem

Zresztą nie wiem czy nie maja obowiązku zważyć
Katar mamy nadal ale wciąż przeźroczysty i noc więcej się nie dzieję więc mam nadzieję że przejdzie
zielonkawe od jedzenia czasem nam się zdarzają ale nic poza tym się nie dzieje więc sie nie martwię, ponoć tak bywa i nie zawsze jest to jakaś nieprawidłowość.