Cześć. Mam zły humor bo mam urodziny, niestety już 18te

A M wyjechał na 2 dni bo musiał:-( Ale planował mi kupić tylko nie zdążył wczoraj odebrać guam, to nic bo i tak teraz nie mogę stosować ale niech kupi jak wróci to błotko poczeka jak przestane karmić

Mama dziś przyjedzie do mnie na te 2 dni to może jakoś wytrzymam bo mała nieznośna

M twierdzi że pewnie przez to że wynoszona przez te wolne które miał najpierw od świąt do nowego roku i teraz od środy do wczoraj. Ale kurcze kaszle mi w nocy sucho, dziś z 8 razy się budziła

A chodzi spać o 22 i o 7ej pobudka, na rzęsach dziś chodzę

Za godzinkę do lekarza idziemy to zobaczymy co z gardełkiem.Apetyt ma super i na mleko i na obiadki więc może nic się złego nie dzieje:-(
mysza nie pękłaś po mufinkach?

Zmień lekarza faktycznie

Choć mogłaś go zapytać w sumie jakie ryby dla dziecka poleca, może choć tak by się przydał

No tak weny wczoraj nie miałam

Ja pod materac kładę od głowy koc zwinięty żeby mała miała wyżej łepetynę ale ona zjeżdża

Moja też sru wszystko na glebę i kwęka patrząc na mnie i to co akurat pizgnęła z niemym "no rusz się i podaj"

Może te zęby nam te dzieci psują choć ich nie widać

Tak myslałam że to ślina ale wcześniej aż tak nie kasłała nocami no chyba że zęby i się więcej tej śliny zbiera

Zobaczymy u lekarza dziś.
magdzia no ciekawe która pierwsza znów z brzuszkiem będzie

Jeśli chodzi o samą żółtaczkę to bezpłatne jest. A jak kolejna 6w1 to płatna. Czytam że 5w1 miałas jak my więc bezpłatna jest wzw.
ewa81 gratki półmetka i ząbka i w ogóle że taki grzeczny Franuś:-) Kolejna do pracy eh zleciało to za szybko:-(
MM to ładnie że już kica

Moja jeszcze nie kuma że nogi mogą służyć do czegoś innego poza ich żuciem

U nas też pobudki standard co 2h w nocy a dziś z 8 razy od kaszlu i nie tylko