reklama

Lipiec 2011

Maqnio Kochana my zawsze sobie potrafimy poprawić humorek
2nh1gs5.gif

Margeritko to świetnie możesz wybierać dla córci męża hi hi hi :-)

reklama
No rośnie,rośnie wierciocha mała heh .Jak robił mi usg mowie,,,, niech pan mi tu teraz zdania nie zmienia bo ja juz w róz inwesuje haha ..chyba się bał i nie zmienił;-)
wydrusia no chyba wypadaloby juz jej szukać w koncu sporo kawalerów tu będzie.

Margaretko Gratulacje :-) Super czyli nasz dzidzie waża tyle samo, niepotrzebnie się martwiłam.
Katerina moje piersi doceniły luksus. Dzisiaj nasmarowane, z ochraniaczami nie bolą :-) Dzięki za pamięć

Ostatnia edycja:
margeritka hihi dobre,no ale najważniejsze,że zdrowa dzidziunia jest a filmik może gdzieś dla nas wrzucisz tez byśmy sobie pooglądały kruszynkę Twoją :zawstydzona/y:

Hello Brzuchatki:) widzę,że wesolutko i niemalże "weselnie" tu dziś:)
Wszystkich dobrych wieści gratuluję kochane! Ja dziś z rana popędziłam do rehabilitantki, bo plecy dają się we znaki mimo że rok temu wstawili mi implant. Zresztą każda z Was myślę zaczyna odczuwać bóle jakieś. U mnie to wyglądało dośc poważnie dlatego chucham i dmucham na zimne. Tak więc za radą p. rehabilitantki zakupiłam wielką piłkę, na której będę ćwiczyć plus inne rozlluźniające ćwiczonka na plecki. Instruktaż przeszłam, mogę służyć pomocą w razie co;)

Dziewczyny dziękuje za gratulacje kochane jesteście.
mailuj no widocznie masze maluszki takie same ;-) lekarz powiedział ze waga odpowiednia do wieku wiec wszystko gra.
orchidea jesli sie naucze to filmik wrzuce bo na razie nie wiem co jak i gdzie;-) ale popatrze.
wydrusia nie ma co się martwić przez 3 tygodnie na pewno duzo urósł .

maqnio hehe już się na niej kolebię:) Całkiem całkiem powiem Wam, a te bujanko cos mi przypomina;) hhhihi

Wydrussia to wtedy który tydz byl?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
orchidea..no i taka scene przerwali..no ja cie...pisze pismo do polastu z zażaleniem:-)
sestina ja chyba sobie taka kupie..eh te kosmate mysli:-)
wyderko nie martw sie kochana, w tym wieku ciązowym dzieci rosną błyskawicznie a przez 3 tygodnie napewno maluszek podwoił swoja wage:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry