reklama

Lipiec 2011

Mam tylko nadzieje, ze to juz będzie dziewczynka:-Di nie będe jedna z tych kobiet co mówią im w kratke.We wtorek ide jeszcze do mojego gina po L4 to mu poiwem niech jeszcze raz zaglądnie. :szok:Wielkiemi oczam. Cóz wiekszośc moich ciuszków była uniwersalna.

A jakie jeszcze wieści u nas dziś. Co u margaritki????

reklama
psota dobre wieści, jak miło takie czytać :-)

no dziewczyny, niedługo już tabelka heledorki wypełni się dziewczynkami i chłopcami, tylko ja mam termin na 5 lipca, a nadal nie wiem :wściekła/y:

sestina potwierdzam piłka jest cudowna, ja się w pracy już całkiem przesiadłam, krzesło poszło gdzieś w kąt, inaczej bym nie wyrobiła siedzenia, a tak siedzę i się kręcę trzymają biurka;-)
a ja dzisiaj jestem mega zmęczona, ale twardo nadrabiam czytanie z całego dnia

myślałam że w II trymestrze spanie przechodzi, a mi nic, spałabym i spała - tak sobie myślę, że mój mąż cały czas ma mnie w wersji Śpiącej Królewny:-) rano jaK wychodzi to ja się snuję niedobudzona, potem w pracy się rozruszam i jest ok, ale jak wracam i widzimy się wieczorem to już leżę na kanapie ledwo ciepła ha ha biedny...

o i wisienka wróciła jak smarowałam posta - ha ha ale numer, napięcie normalnie jak w thirllerze - dziewczynka:-) gratulacjeeeeee

Ostatnia edycja:
Dziekuję kochane. Ja się przyzwyczajam:-D Wychodzę z szoku:-DWyobrażam sobie zaskoczenie tych co im przy porodzie płec się zmienia:-DSzukamy teraz imienia dla dziewczynki:-) Ale sukieneczki zacznę kupować po 4D:-D
Psotka Maciek chciał siostrzyczkę, to ucieszony bardzo.

Pippi, to masz tak samo jak ja..ale w sumie to i przed ciążą byłam śpiochem..tylko, że ja potrafię siedzieć do późnej nocy a wtedy odprowadzić małą do przedszkola i spać do 12!

Wisienka, no taki starszy brat to juz coś! mala będzie sie chwalila, że ma takiego braciszka, pewnie będzie jego oczkiem w głowie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry