reklama

Lipiec 2011

No rzeczywiście "byk" chyba szczypior haha. Ja teraz 60kg i 165cm, pewnie dobije do 70:) a w życiu jeszcze nie ważylam więcej niż 62kg (i to w 9 miesiącu ciąży było) teraz na pewno skończy się na większej wadze :)

tak czy siak, nie będzie lekko:)
Teśka w pierwszej ciąży możesz poczuć ruchy później..

reklama
oooj zanetko to malutka jestes :)a myslalam ze to ja jestem taka maluska(165cm):)

dodi ,ja juz naczytalam sie tyle wszedzie ze juz ja niewiem w co wierzyc :)w poniedzialek ide do lekarza i spytam sie co i jak:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ooooo pojadłam teraz leżę i dogorywam :-D mężusia mam już w domciu więc weselej mi :-D no ale mieszałam sosik z pulpecikami i mi gorący sos na rękę poleciał :-( piecze jak cholera ale przyłozyłam kremikiem a wcześniej lodem zimnym,ale ciamajda ze mnie.Po tym juz Tomek odcedził ziemniaczki bo się wystraszył :szok: dziewczyny kurde czy nam przybędzie 5kg czy 1 to mężowie nas i tak będą kochać,a nikomu innemu sie podobać nie muszę :-D

orchiedea, masz rację.. mężulkowie i tak nas kochają, nie tylko za wygląd haha (za wredotę też):):)

psota, teraz jestem u mamy, wieczorkiem bedę w domku to zrobię zdjecia z polowania:)

Orchidea, w sumie święta prawda! :tak:
Kurcze, juz bym chciała być w jakims 8 miesiacu przynajmniej. To czekanie na dzidziulka jest bardzo fajne, ale jeszcze tyle czasu.... :confused:

reklama
danusia :*:*
katerinka no ja już bym chciała utulic szkraba echh wszystko fajnie,ale jak pomyslę o porodzie to mam małe ciarki hahaha i oby wielkich upałów nie było,bo ja nienawidze gorąca nawet bez ciąży mi było źle jak takie upały były,Dla mnie lato by mogło upalne nie istnieć :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry