A
Anulka198424
Gość
hej laseczki ja dzis po zakupach mam wanienke, przewijak, rożek, posciel, kaftaniki nowe nie duzo ale ile kasy masakra upatrzylam juz sobie wozek 1200zl szok no ale coz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sama nie lubię porządków, dlatego zawsze robimy to razem, bo jest raźniej i jakoś tak weselej... więc mamy taki sobotni rytuał sprzątania
maqnio no to się zrelaksujesz na maxa i superrr,ja mam wielka cheć na sorbet lodowy i chyba będę musiała iśc z moim T bo ojj
Kupiłaś może tetróweczki kolorowe ???

No i jakie pampersiki wybrałaś kurde no ja sie zastawiłam na Pampers tak jak moja siostra bo ma sprawdzone,i sie nie bryla ani nic tylko tak myslałam 1 czy 2ki ale chyba kupie paczkę do szpitala jedynek żeby sprawdzić
wakacje wole w Pl a najbardziej góry kocham nasze i zimą i tak majem .... mmmm aż sie rozmarzyłam hahaha nooo to piwko zimne nam zostanie ta Bavaria hihi 0% i lodyyy i mnóstwo mineralnej z cytrynką ale nam będzie dobrze dziewczyny hahaha ja to prawie cały lipiec jesio się będę kulała haha a Wy juz z dzidziulkami na spacerkach