• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Wydrussia, u mnie dobrze, nic się złego, dzięki Bogu, nie dzieje:) Synuś się tylko ze mną dzisiaj rano droczył, bo się nie chciał ruszać i się denerwowałam, ale później już dał czadu;)

Wisieńka, hehe:) No to trzymam kciuki, żeby się dziewczynka nie zamieniła w chłopca;)

Ostatnia edycja:
reklama
Wydrusia, pewnie, że każda:) Zadzwoniłam do Marcina, że mały się nie rusza i że się strasznie denerwuje, to mi powiedział, że jak ja jestem śpioch, to mam dzidziusiowi też dać pospać;) No i nie minęło 10 minut i Dawidek zaczął się wiercić, normalnie kamień z serducha:)

Danuska, to masz sposób na swojego Aniołka:))

Jestem nie byłam na pogotowiu leżałam i się troszkę zdrzemnęłam,jest lepiej także mam nadzieję,że już tak zostanie DZIEKUJĘ za troskę i dobre słowa :*:*:*:*:*:*:*:*

No to ja chciałam tylko napisać żebyście się nie martwiły :* i uciekam spać żebym juz żadnych niespodzianek cisnieniowych nie miała dobranoc brzuchateczki i dzidziulki :*:*:* spijcie słodko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry