reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2011

Wisienka no to zaczęły się "przyjemności":-D u mnie na razie ok W ciąży z Kają od początku nie mogłam pić kawy a nawet jej wąchać m jak wypił musiał zęby umyć żeby ze mną rozmawiać:-D wczoraj za to na śniadanie ugotowałam sobie jajko i nie mogłam znieść jego zapachu po obraniu:eek:

reklama
Lil i Anulka, ja mam takie bóle w dole brzucha i na plecach dokładnie jak przy @, tylko z mniejszym natężeniem no i bardziej ciągły jest to ból. Ale na początku (około 5 dni temu) to był znacznie mocniejszy, więc myślę, że Wam też będzie przechodził.
A z tą kawą to już sama nie wiem... Może się skuszę :)

Lil mi powiedzial ze dowcipne maja lepsze dzialanie bo sa blizej i szybciej reaguje wszystko a luteina pod jezyk to pewne substancje uciekaja czy jakos tak ja biore ja 2 razy dziennie...tez mnie brzuch jak na @ boli i tez latam sprawdzac czy wszystko gra ahh
ślimakowa ja dzis normalnie wypilam czarna:) choc wczoraj ze 2 godz sie z nia meczylam:)poprostu nie wchodzila...

Hej dziewczyny - widzę, że wiele z nas na tym samym etapie jest :)) Z tymi tabletkami to już przestanę marudzić, jak będzie trzeba dalej jeść to wtedy poproszę o tańszą luteinę i już. W sumie to tylko stracona kasa - jak się to ma do naszych cennych fasolek prawda??

Ja kurcze byłam w kibelku i konkretnie krwią siknęłam niestety. Gdyby nie testy to ja bym pomyślała, że mi się @ rozkręca. Więc już nie wiem co myśleć. Ale na szczęście mąż potrafi mnie skutecznie pocieszyć :))

Hej dziewczyny - widzę, że wiele z nas na tym samym etapie jest :)) Z tymi tabletkami to już przestanę marudzić, jak będzie trzeba dalej jeść to wtedy poproszę o tańszą luteinę i już. W sumie to tylko stracona kasa - jak się to ma do naszych cennych fasolek prawda??

Ja kurcze byłam w kibelku i konkretnie krwią siknęłam niestety. Gdyby nie testy to ja bym pomyślała, że mi się @ rozkręca. Więc już nie wiem co myśleć. Ale na szczęście mąż potrafi mnie skutecznie pocieszyć :))

Wiele wiele gorzej jak wszystkie na raz sie rozpakujemy hehe to dopiero lekarze beda miec roboty:):):)

Lil, głowa do góry i nie martw się na zapas.

A ja niestety lecę do dentysty. kurcze, zaczął mnie ząb boleć! a to nowina, bo dopiero co wszystko było oki. Ale może to w mojej głowie? w każdym razie muszę sprawdzić i jeszcze dziś czeka mnie niemiła wizyta. są dwa fotele: u gina i u denty, co za nimi nie przepadam :/

Ja na chwilę dziewczyny też znikam - coby trochę przestać myśleć i zobaczyć co dalej. Później na postaram się jeszcze do Was zajrzeć i mam nadzieję, że nowe koleżanki jakieś tu zawitają :)))

Ślimakowa trzymaj się u dentysty!!!

ślimakowa ale lepiej sprawdzic jak ma cie potem w weekend bolec. Ja do gina sie już przyzwyczaiłam a dentystka to moja kuzynka i nawet fajnie jest u niej na fotelu, nie boli i gadamy sobie. Ona pytanp. A jak z waszym mieszkaniem a ja jesj odowiadam glub nol kuktra i ona to rozumie:-D:-D:-D:-D
lili kochana ty sie połóz i lez , nie ganiaj już.:tak:
Michałka ja jakos specjalnie nie mam na nią ochoty ale zeby od razu cos takiego:szok: Z Dzwoneczkiem nie piłam kawy i odzywiałam się ksiązkowo. Teraz postanowiłam jeść normalnie , oczywiście dbam o siebie i w ogóle ale jakos nie jestem tak drastyczna jak wtedy. Mówisz , ze to są "przyjemności":-D:-Dno oby mnie jeszcze cycki zaczeły bolec i będe szczęsliwa ja nigdy. Ojj o czym to się marzy o bolących cyckach, rzyganku i zmęczeniu, kobiety w ciązy nie sa normalne

A jak u was z ginem. ja szukałam dośc długo ale znalazłam człowieka przewspaniałego. chciałam żeby mój gin proacował w jednym z dwóch szpitali w których chcę rodzić i był takim lekarzem z prawdziwego zdarzenia no i oczywiście przyjmował w ramach mojej karty ubezpieczeniowej. No i znalazłam po kilku próbach. Jest fantastyczny.:-)

Witajcie dziewczyny. Jakos źle dziś spałam obudziłam się o 2 i nie spałam do 4.Widzę, ze tu coraz ruchliwiej. Fajnie
lil,neska powpdzonka na wizycie
A jak tam u was objawy? Mi praktycznie dalej nic a nic i już sie tym denerwuję. W sumie dziś zaczynam 5 tc.

Tez wstaje wczesnie rano :)
Jestesmy na tym samym etapie, u mnie tez 5 tydzień. Objawów zero, brzuch czasem zakluje, piersi troche bola (jak zdejmuje stanik) i nic wiecej. Byle do wizyty, ale ta dopiero za 2 tyg.

Witam serdecznie nowe dziewczyny :)

reklama
eleth ja miałam owu 15 albo w nocy z 15/16 bo 14 był pecherzyk 23mm a 16 tempka 37, więc był skok. Dziś więc 5 tydzien. ja nie czuje tych piersi w ogole, czasem jakby cos zakłuło ale chyba sobie sama to wmawiam. Nic tylko chodze i się macam jak pokopana.Ja mam L4 do 23 i do tej pory musze iśc do gina czyli tez za około 2 tyg. Idziemy jednym tempem i mam nadzieję, ze do lipca tak bedziemy szły.

Do góry