reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2011

Lil i Wisieńka dzięki za wsparcie dentyściane:)

Teraz też spadam, będę pewnie rano mecz siatkówki oglądała, to zajrzę:) albo jeszcze dziś się skuszę wieczorem zobaczyć, co u Was.
Póki co miłego weekendu życzę.

reklama
Dziewczyny znalazłam info: "Niewielkie krwawienia mogą występować w dniach, w których przyszła mama miałaby miesiączkę, gdyby nie spodziewała się dziecka. Przypominają miesiączkę, ale są niewielkie. Trwają dwa, trzy dni. Są zupełnie niegroźne." Oby tak właśnie było w moim przypadku :))

Oszqrde - a jak Ty - leżysz?

Hejka ja już po wizycie
Jestem w ciąży 6 tygodni i 4 dni:)) No ale termin przesunął mi się na 30 czerwca:-p więć muszę wpaść też do czerwcówek i znów będe na samym końcu rodziła :-p

Hej Neska - jak tam bicie serduszka?? :))) Ja trochę dziewczyny z czerwca poznałam, przynajmniej z początku i bardzo fajnie tam jest :)) A tutaj zostajesz czy się całkiem na czerwiec przenosisz? Ja w 2008 roku zapisałam się na luty 2009, a ostatecznie urodziłam w połowie stycznia :)) Więc z tymi datami nigdy nie wiadomo.

Oszqrde a plamienia dalej masz? Wiesz ja mam właśnie i powiem Ci, że mam totalną schizę, że @ nadchodzi - ciągle latam do kibelka sprawdzać. Podobno to normalka u wielu dziewczyn. Tylko to plamienie...Ale widzę po suwaczku, że Ty jesteś już dalej w ciąży niż ja - u mnie to byłby 4 tydzień dopiero.

Hej Margerita, witamy!
Nie martw się tymi bólami, ja mam podobnie, lekarz powiedział, że to normalne. Nie jest to miłe, bo to taki ciągły i męczący ból, szczególnie w dole pleców.
Głowa do góry, to podobno mięsnie macicy się rozciągają czy jakoś tak, nie powinnam za dużo pisać, bo się na tym nie znam...

Uspokoiłaś mnie dziekuje , w poprzedniej ciązy...poronionej ... lekarz nie mial pojęcia dlaczego tak bardzo boli mnie kość ogonowa wręcz się dziwił i mówił ,ze takie bóle mają kobiety z tyłozgięciem macicy:no: a ja nie powinnam. Teraz znowu zaszłam i znowu boli:baffled:

reklama
Do góry