Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mailuj w takim razie zarzadaj tej kolyski bo jest sliczna
Pippi no ja w ciagu calej ciazy bede miala tylko 3 USG , jedno mialam w styczniu, drugie mam teraz 9 marca i trzecie pod koniec ciazy, ale kiedy do jasnej cho*ery beda mnie badac ginekologiczne nie mam zielonego pojecia, jedynie przez wyniki badan z krwi nie zobacza czy np mi sie nie skraca szyjka czy cos w tym stylu, nie kapuje tego. Mialam juz 2 wizyty u tzw tocologa (to jest ginekolog ktory wszystko sprawdza itd) i jedynie na tej ostatniej mi patrzyla puls dziecka i zrobila szybciutkie USG czy wszystko jest w porzadku, a na pierwszej wizycie weszlam, podalam ile waze (bo musze sie wazyc sama bo oni nie waza) i zlecil badania-TYLE! siostra D jak byla w ciazy to jej cytologie robili, badania, a ja nawet cytologii nie mialam. Az sie zapytam na nastepnej wizycie co jest grane
Orchidea, dzięki Ten wózek ma właśnie wpinany fotelik samochodowy w nakładkę na wózek, więc nie trzeba targać na przykład na zakupy gondolki. Jeszcze tylko nie wiemy czy kupić czerwony czy ten niebieski.