reklama

Lipiec 2011

reklama
Jacie gruby ten poród. Super extra, ja też tak chcę. A potem ciąg dalszy powienien być taki: Zszyli mnie, godzinkę poleżałam i pojechałam do domnu dokończyć sprzątanie :-)
Moja też dzwoniła i powiedziała, że w piatek jedziemy rano na basen. Czy moge siedzieć w jacuzzi? jak sądzicie?

Noooo ma kobietka o czym opowiadać..i wcale nie jest to traumatyczne...Veronique musi sobie przeczytać:) że nie jest tak strasznie wcale w większości przypadków:) moze byc tez smiesznie

Ja sobie wymarzyłam podobny poród..haha i z takim nastawieniem będe żyła:)

Cholera jasna...
Powiem wam ze jak się wali to na całego....
Aga ma teraz 38 stopni goraczki a mnie się pojawiły jakieś zielonkawe upławy...

Corin, to już nie przelewki wtedy... czas do lekarza sie zapisać..ale pewnie to nic takiego..może jakaś infekcja ci sie przybląkała..
A dzieciaczki może naprawdę jakąś 3 dniówkę złapały...

reklama
Ale z Was truskawkowe napalence:-D Ja spokojnie moge sie bez nich obejsc, a to niesprawiedliwe, bo Lidla mam po drugiej stronie ulicy:-p za to w domu absolutnie nie moze zabraknac kiszonej kapusty:-D

Kurcze, a zapomnialam, ze dzis Popielec:szok: i rozmrozilam miesko na poledwiczki w sosie serowo ziolowym na obiad, mezus sie ucieszyl:wściekła/y: Tutaj w ogole nie odczuwa sie takich polskich swiat:baffled:

Orchideus, nie chcialabym Ci robic klopotu, bo pewnie masz mase pytan o swoja ciaze...:-( Kurcze, zastanawiam sie nad lotem do Polski, tylko z kasa krucho, ech...

Corin, no jak sie wali, to sie wali:wściekła/y: Trzymaj sie kochana!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry