Wisienko ja zaczynalam na wadze 56,5 kg 21 marca bylam u gina waga byla 60,7 a dziś 3 kwiecien i waga ta sama wiec spokojnie ja jeszcze mniej wychodzi na to przytylam od ciebie, nie martwmy się bedzie dobrze moje kolezanki przybraly ok 8 kg w calej ciazy i urodzily zdrowe ponad 3 kg dzieci spokojnie. U mnie przytycie to tylko brzuch no ii troszki piersi takie pelne moze rozmiar większe.... spoko damy radę. Ja sie nie przejmuje... ale zaczynam wlasnie od kilku dniu czuc gloda.... moze ze siedze teraz w domku i nudy to sie jesc chce
Katerina fajnie ze x- lander ja poluję na też x landera ale runa z racji ze ja aktywna i no wózeczek leciutki..... teraz byla fajna promo spaceróka gondola kocyk spiwwoek torba parasola itp fajan za 1200zl a juz nie ma kolor jungle.... i zla bylam ze nie kupilam, bo teraz jest vulcano i droższy i nie ma parasolki i torby a sama wiesz ile dodatki kosztują.... ech... zla na siebie samą jestem ale może sie uda aaaaaaaaaaa i na allegro jest wypżedaż fotelików do x landera za 215 zl plus adaptery kolo 40 zl wiec mozecie kupić sobie jak juz macie kolor wiesz jaki