reklama

Lipiec 2011

aha
no wlasnie mi sie bardziej chyba podoba vulcano niż jungle echh,,,, wiesz nie wiem czy nie czekac jeszcze.....ale boje sie ze juz nie bedzie w promo. Bo tak lukam to na zimę byly wyprzedaże a na lato chyba nie ma co liczyć
X run jest wlasnie za 1300zl z gondolą i sie wacham.. napisalam do nich zobacze co odp z tą torbą..... a fotelik tez kupujecie? do kompletu?

reklama
Corin dzięki za radę..w sumie nie pomyslałam o tym.. jeszcze nie widziałam ich na żywca..właśnie mnie te 3 koła odstraszają, bo tak to bym sie przejechała go zobaczyc..no ale chyba poczekam na inna okazję..moja koleżanka ma taki wozeczek, ale 4 kołowy i sobie chwali, tymbardziej że gondola naprawdę duża 86cm.. no jeszcze sie rozglądne:):)

oki kochane uciekam w kimkę! milych snów i drapki dla brzuszków!!!! Rano do pracy i do laryngologa na kontrol mego ucha.......... cmoki i buziam!!!!!!!!!!!!!!!1

Wisienko, super te rzeczy, a maż jeszcze bardziej, że sam wpadł na pomysł kupna:):) mój sam nic takiego by nie wymyslił:)
Sztywne te wózeczki mówicie.. no jednak w ciemno nie bede kupować i przejde sie do sklepu zobaczyć..o ile bedą u mnie mieli takie:)

dodi no oczywiscie pytał mnie czy się podobają.:-D Sporo ich ale do 6m.Jeśli chodzi o tego implasta to są bardziej sztywne od niego wózki a ja go porównuję do takiego z wahaczami typu matita czy balerina a one sa jak masełko. Ale za to ten bolder jest przepiekny.

Dobrze, że pytał, ale i tak sa sliczne, wszystkie malusie ubranka są takie ,sliczne:):):)
NO marita i balerina sa w mojej ulubionej trójce:) musze nad tym pomyslec...bo nie umiem sie zdecydować na żaden

dodi widziałas może te nowe Balleriny??? Mają duzo udogodnień i fajną cenę za to.

Babyactive

a wybór wzorów tez ogromny. Ja mam jeszcze ten plus, ze we Wro jest sklep patronacki i za 3w1 1050zł. A taka cena to luxus. najwyżej potem dokupiłabym jakąs lekką spacerówkę. No i te ich gondolki to jest fajna sprawa , takie duże, składają się na płasko. Z minusów to waga i nieprzekładana rączka. Chociaz rączka to wazniejsza dla mnie w spacerówce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry