reklama

Lipiec 2011

wydrusia dzięki kochana :*:*:*
dodi ojjj tam jak pójdziesz jutro to przecież wyniki i tak będziesz miała do piątku :) noo jedź pogoń ich tam na budowie hihi a co do moczu to no nie ja właśnie dzis odebrałam wynik wyszło mi przejrzysty,ale kolor moczu zależy od tegp też co jesz więc spokojnie kochana ;)
katerinka kurcze no ja coraz częściej sobie i Tomkowi powtarzam,że coraz mniej czasu ale przeżywała chyba będe 2 tygodnie przed :) narazie jest ok :D

reklama
wydrusiu, orchi normalnie denerwuje sie razem z Wami - tak a propo wizyt, meldujcie sie jak tylko wrócicie:)
kurka ale Wam zazdroszcze szkół rodzenia eh...a moj małz jeszcze bardziej - tak mu zalezało zeby chodzic, tak sobie mysle ze jedyne wyjscie zeby chociaz czegos sie nauczyc to kupienie moze jakiejs płytki z cwiczeniami.

maqnio a może dowiedz się czy nie ma takiej opcji że w ramach szkoły może do was połozna przyjść kilka razy? chyba kiedyś słyszałam o takim rozwiązaniu - w końcu nie tak mało jest leżących przyszłych mam - a zawsze to coś....

Pippi no ja właśnie w Lux Medzie bede miala robiona. Glukoze mi dala polozna zaraz po wypisaniu skierowania przez gin ale nie zapytalam jak z tym przyrzadzeniem.. ;)
Ja tez po tych pierwszych zajeciach jestem jakas spokojniejsza i mniej sie boje.
A powiedz mi Ty juz wiesz co masz w brzusiu bo przez ten remont nie bylo mnie ponad dwa tygodnie i niestety nie nadrobilam wszystkiego i nie wiem.. :confused: A obstawialam u Ciebie syneczka ;-) U Orchidei i Corin moje prognozy sie sprawdzily.. :tak:

pipi a wiesz ze popytam moze sie uda, tylko tak sobie mysle czy to ma sens skoro ja i tak tylko w pozycji horyzontalnej moge byc, z drugiej strony musze pogadac z jakas połozna - niech sie wypowie.

katerina a wiem już :-) nie wytrzymałam i poszłam na dodatkowe usg
i.... w moim przypadku nie zgadłaś (ale na pocieszenie - nikt nie zgadł oprócz mojego męża, który się upierał przy swojej wersji od początku i miał rację ;-)) - będziemy mieć córeczkę :-D

maqnio - ćwiczenia ćiwczeniami - wiadomo, że nie możesz i już - to nie najważniejsze (chociaż w mojej książce " W oczekiwaniu na dziecko" jest chyba nawet jakiś rozdział o takich mini-ćwiczeniach w łóżku, no ale to tylko pod kontrolą lekarza), ale myślę, że można właśnie pogadać, w końcu dużą część stanowią na tych zajęciach też informacje, co, jak, kiedy... nie zawsze jest czas (i pamięć;-)) żeby wypytać o wszystko lekarza na wizycie, poza tym to położna raczej będzie przy porodzie...

Ostatnia edycja:
dodi- z rana miewam ciemniejszy mocz. chyb anormalne. A apropos gazu i piecyka- zależy jaki masz ale mozna go wyłączać i zawsze dziennie kilka godzin poboru oszczędzic

reklama
Katerinko, ja robiłam obciążenie glukozą w lux medzie, tam Ci panie wszystko przygotują, sama, jeśli chcesz, wciskasz tylko cytrynkę:) Mi to smakowało, wiem, jestem inna;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry