reklama

Lipiec 2011

dziewczyny jak korzystacie z facebooka to zobaczcie w aplikacji Księga imion i zdrobnień jak można wydziwiać zdrobnienia od Waszych wybranych imionek:)kapitalne niektóre

reklama
Iwonus mi sie bardziej podoba Adrianek i gdybym miala miec synka tak bym dala :) Ale Sebastian to mój drugi typ wiec ciezko wybrac... ;)
Co do imion to chyba tez dam tylko jedno. Ja mam dwa, tak jak moi bracia, rodzice, maz itp i uważam je za zbedne (nie urażajac nikogo), bo i tak do niczego nie służą...
Poza tym jak je wybrac - np jesli mam drugie imie, które bardzo mi się podoba, to nie chce go dawac jako drugie, bo moze kiedys bede miala kolejna córeczkę i wtedy tak dam jej na imie, a tak to juz byloby zajęte. Ale kombinuje, nie ma co :-p

Siemanko

Zresztą odnośnie naszego synka jeszcze się nie zdecydowaliśmy bo ja chcę Adrian a on Sebastian, zresztą jakbyśmy dali dwa to żadne znas nie zgodzi się aby to które wybraliśmy było na drugim miejscu.

Dziewczyny które wam się lepiej podoba..???

Zdecydowanie Sebastian, z wiadomych względów ;-)
Ale Adriana też bralismy pod uwagę w tej ciąży teraz :-)

Brzuchatki wiadomosci od Wydrusi: Miłoszek piekny, zdrowy, machał łapkami, buzke otwierał, wazy ok. 700 g, tylko główka z pomiarów wychodzi nieco mniejsza, ale gin kazał sie nie przejmowac. No i siusiaka mamusi nie pokazał.reszte Niczka opowie jak wróci i fotke wstawi:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Juz ugotowałam. Obiad dziwny jest. Na gust ciązowy jarzynówka, pulpety z sosikiem pomidorkowo- smietankowym, makaron kolorowy i fasolka szparagowa z bułeczką:-D
psotka, sestinka ja juz się przyzwyczaiłam. Nauczyło mnie to, ze kazda ciąża inna bo z Mackiem czułam sie rewelacyjnie całą ciążę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry