reklama

Lipiec 2011

oj Psocia, mam nadzieję, że z tymi badaniami nie jest aż tak źle.... dobrze, że już pojutrze masz wizytę....

ja dziś na obiad mam potrawkę z kurczaka - już mi brakuje pomysłów na codzienne obiady....

reklama
Orchidea,wydrusiu-czekamy na wieści-napewno będą dobre...

A co do glukozy-to zależy jaka przychodnia nie które dają swoją a w nie których trzeba samemu kupowac ALE PIELENGNIARKI SAME DORABIAJĄ Z WODĄ...

kONWALIANKA -JA NIE MAM TAKICH DOLEGLIWOŚCI WIĘC CI NIE POMOGE.

PSOCIA-ZOBACZYSZ CO POWIE LEKARZ-MAM NADZIEJE ŻE NIE BEDZIE TAK ŻLE JAK PISZESZ!!!!

MOJA MALUTKA WCZORAJ I DZISJAJ JAKOŚ MAŁO DAJE O SOBIE ZNAC(O WŁASNIE SIĘ OBUDZIŁA)MAM NADZIEJE ŻE JEST WSZYSTKO OK...W PONIEDZIAŁEK MAM WIZYTE JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAC

Ostatnia edycja:
zniknęłam na dwie godzinki tylko a już tyle stron... macie wenę dzisiaj dziewczyny:-)
poszłam ćwiczyc, ale sobie przypomniałam, że nie skońnczyłam oglądać filmu, który wczoraj zaczęłam, no i po ćwiczeniach...;-)

katerina u nas będzie chyba Emilia, bo to jest imię które jednogłośnie wybraliśmy wiele lat temu, ale chyba, bo czekamy aż się urodzi i wtedy zdecydujemy, czy na pewno do niej pasuje;-) ja też uważam, że drugie imię do niczego się przydaje, a tylko kłopot w różnych rubrykach urzędowych...sama mam dwa i czasami głupieję, jak mam się gdzieś formalnie podpisać

iwonuś mi zdecydowanie bardziej podoba się Sebastian

Przepraszam, że nie odnoszę się do żadnej z was, poprostu co tu wpadam to mam kilka stron do nadrobienia - a leń ze mnie wychodzi ostatnio ;-)
Przeczytam wszystko hurtem wieczorem, albo moze jutro rano ;-)

Powiem wam, że jestem zachciewna jak dziecko w tej ciaży...
Najpierw narobiłyscie mi smaka na młoda kapustę, polecialam teraz do sklepu i wróciłam jako szczęśliwa posiadaczka takowej :-D Jutro ja zrobię, juz się doczekac nie moge. Dzieciaki poprosiły mnie o coś słodkiego, wpadłam więc na dział ze slodkościami i wzrok zatrzymał mi się na kukułkach i raczkach. Nie moglam bez nich odejsć. Dostałam takiego smaka, jak mało kiedy. Już w samochodzie otwarlam i jedne i drugie i wziełam sobie po jednym. Matko, nie ma lepszych słodyczy :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry