reklama

Lipiec 2011

Corin no nie źle z tą teściową nie zazdroszę jak robi takie podchody, ale całe szczęście że nie musisz z nią zamieszkać;-)

Wisienka oszczędziaj się kochana i będzie wszystko dobrze, już jest bliżej niż dalej :tak: tulę

reklama
A ja sobie dziś leżę pranie tylko zrobiłam,poprasowałam obiadek miałam z wczoraj poszłam na małe zakupki i wskoczyłam pod ciepłą kołderkę a co ;-):-D
Corin noo to niezbyt dobrze kurcze takie "duże dziecko" teraz macie do pilnowania,ale jak mus to mus ;) dasz radę z mężem bedzie ok ;) :tak:
balkan tak mi się przypomniało jak kiedyś pisałaś o dowodzie osobistym i powiedziałam rodzicom i patrz też muszą wyrobić nowe także dziękuję bardzo,bo mój to nowy jak adres zameldowania zmieniałam więc jeszcze troszkę czasu ważny jest :*:*:*
Teśka buraczkowa mniammmm w ciązy mam straszne parcie na buraki i marchew :-D:-D
Pisałyście coś o żołądku mój jest chyba taki jaki był,bo jem tyle samo ale zgaga po wszystkim więc piecze non stop i pali :-D:-D:-D:-D
marzenka to superrrr jednak pomoc kogoś zawsze jest dobra;) każda rzecz cieszy,że kasa zaoszczędzona :*

dzięki balkan, ja na południu wawy, ale zawsze mogę sobie przecież urządzić wycieczkę na zakupy :-) też pewnie większość przez net będę zamawiać, ale wiele rzeczy chciałabym obejrzeć najpierw na żywo jak wózek, kołyskę, łóżeczko..
marzenka no widzisz ile już masz rzeczy dla córeczki, a tak się martwiłaś ...powoli, powoli się uzbiera ;-)

orchidea hej kochana:*odpoczywajcie z Michasia - zreszta co tu innego robic w taka pogode:)
corin wazne ze cały ten problem mozesz podzielic z mezem - zawsze łatwiej. trzymam kciuki:)
teska buraczkowa - pycha ja wogole zupki uwielbiam:)
marzenka mi tez dzis przywiezli łózeczko, jak małz wypakowywał to prawie piszczałam z radosci. frajda nie z tej ziemi:)

maqnio :*:*:*:*: aa o tamtym nie zapomniałam nie martw się ;) :tak: dotrze na czas ;):D jak się czujecie ?/ i chwal sie łóżeczkiem :D:D aaaaa i jak to zobaczyłam d razu pomyslałam o Różyczce hihi http://www.agugu.com.pl/pajacyk-bawelniany-rozyczka-mleczna-r62-p-15852.html
marzencia tez rób fotę hihi
Jeszcze się dziś dowiedziałam,że na 99% mój kuzyn wpadkę zaliczył (17lat) no ale jak to zwykle bywa poczta pantoflowa działa hihi

Ostatnia edycja:
Teśka, cieszę się, że u Was wszystko cudnie:)

Mailuj, ja już od 6 tygodnia wychodzę z opresji i wyjść nie mogę… kipska ze mnie mama. Nieważne. Wiem, że chciałaś dobrze, dzięki:*

Balkan, życzę Ci z całego serducha, żeby nic się nie działo tak, jak do tej pory.

Hej Orchidea, a'propos dowodu, to własnie odebrałam i wreszcie PITa będę mogła złozyć - a troszkę kasy do zwrotu mam - oby przed lipcem wpłynęło....

Marzenka, Ty to masz dobrze, śliczne łóżeczko i jeszcze Ci przywieźli.... ;)

Pippi, 'duże; rzeczy typu wózek czy łóżeczko (to akurat w Babicach kupiliśmy) też wolę na żywo oglądać, ale już jak niańkę kupowaliśmy, to kierowałam się opiniami użytkowników - tu raczej ważniejsza funkcjonalność niż wygląd.... :) zresztą podobnie przy foteliku, najważniejsze atesty i wyniki testów zderzeniowych - kwestia estetyki drugorzędna, choć też ważna.... a jak się wybierzesz na północną stronę Warszawy to zapraszam na kawkę (nawet mam bezkofeinową - kupiłam na początku ciąży i do tej pory nie otworzyłam - jakoś tak mnie do niej nie ciągnie - wolę dobre capuccino pełnokofeinowe od czasu do czasu.... :)

sis jak samopoczucie lepiej troszkę ?????? I nie smutaj wiesz przecież,że masz synka silnego i wytrzyma do lipca i zdrowiutki będzie !!! I nigdy nie pisz ani nie mów,że jesteś kiepska mama !!!!!!!!!!!! Kurde mać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry