reklama

Lipiec 2011

No całkiem spore kluseczki z naszych maluszkow juz Anula :):) leż i odpoczywaj, bo kiedy jak nie teraz:)
AA i zapomniałam wam mowić.. mała leżała głową na dole, wiec to co kopie mi pod cyckami to nożki:)

reklama
maqnio to łozeczko masz super tez takie chciałam ale mnie nie stac na to i dziekuje za te co mam , po za tym malutka bedzie z nami w pokoju a mam barzo malutki ten pokoik tak ze mi zwykłe małe wystarczy , niunia jak wyrosnie z łozeczka bedzie spała w pokoiku na kanapie albo wersalce

dodi zeby to tak dalo sie odpoczac tak naladowac baterie:-)
ja w sr mialam usg:-Dmi sie wydaje ze waga w normie a mni taka z rodziny straszyla ze za malo i dziecko bedzie mialo max 2,5 kg az sie wkurzylam, bawi sie w lekarza:wściekła/y:

ciesze sie ze wyrko sie podoba:)
anula ja tez ciagle plackiem teraz krocze mi tak pika ze juz sama nie wiem czy to skurcze, czy mnie szczypie czy to od bezruchu eh..

anula mnie własnie boli tylko podczas przekrecania sie z jednego boku na drugi, jak juz sie wygodnie ułoze - przestaje bolec, duzo siły Nam zycze:)

Babelki i mamuski spijcie dobrze!!! do juterka!

Ostatnia edycja:
dodi super że wszystko dobrze, czekamy już tylko na psotę, nie mylę się?
Anulka nie słuchaj ludzi, którzy się na tym nie znają, przecież wg wszystkich norm waży tyle, ile ma ważyć na tym etapie - nawet wisienka tu kiedyś taką listę wklejała...
konwalianka ja tak bardziej okolice służewia
silvia to widzę że nie tylko ja jestem taki łasuch...;-) i nie martw się wagą , ja też przez ostatni msc przytyłam ok 1 kg i moja gin nie narzekała

a ja mam taki plan, żeby na pierwsze miesiące kupić kołyskę i wstawić do naszej sypialni, żeby mieć małą przy sobie i na oku, a potem właśnie już takie łóżeczko, co posłuży długo i już do pokoju dziecięcego, więc może być duże

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry