Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sis, Maqnio, Balkan, Pippi, Iwonuś, Mailuj, Anula, Konwalianka, Dodi, Sliwia, ja się stresuję tym, że przez poziom moich hormonów maluszkowi grozi takie niebezpieczeństwo:'( Dziękuję Wam dziewczyny za wszystko, jesteście kochane! :*
Wróciłam z USG 4d i jestem spokojniejsza, widziałam jak Dawidek się cudnie wierci, nawet sobie nóżkę do oczka przykładał A najpiękniejsze było to, jak się uśmiechnął! Szok Wszystkie pomiary są idealne, malutki waży 1082g i według USG jest 6 dni starszy)) Zapytałam też o wody płodowe, no bo czasami mnie nachodzi, że coś mi tam wycieka, i AFI na poziomie 17,58, a więc w normie Mamy prześlicznego synka Jestem zmartwiona, ale bardzo szczęśliwa!
psota no widzisz, nic tak nie uspokaja jak widok maleństwa:-)
co z tego że to twoje hormony, ale i tak wpływu na nie akurat nie masz, nie możesz ich przywołać do porzadku, takie są i już - ważne że pod kontrolą lekarza
idę trochę się wyciągnąć i poczytać, bo mała się rozszalała, to w pozycji leżącej będzie jej wygodniej brykać ;-)
Psotka, to super, ze troszkę sie uspokoilas, nic nie może sie stać, bo wszystkie tu trzymamy za małego kciukasy! będzie dobrze kochanie!! Nie stresuj sie, bo maluszek bedzie smutny!
To Dawidek waży prawie tyle samo co moja malutka kluseczki
Pippi, Iwonuś, racja, nic tak nie uspakaja, jak widok dziecka
Dodi, dokładnie to samo dzisiaj powiedziała mi pani doktor, że jak mama jest smuta i płacze, to i dzidziuś jest smutny i ma kiepski humorek. A co do wagi, to niech nam rosną nasze kochane Aniołki!
Hej dziewuszki i kochane brzuszki! POgoda co najmniej depresyjna( ja ją tak dziś odbieram przynajmniej), do tego stopnia ze siędzę i czytam Was dumając i analizując ale brak sił i jakas apatia nie pozwalaja mi dziś na dużą aktywność. Czego nie można odmówić Natalii ( dla niewtajemniczonych od 3 dni takowa wersja imienia- tata już zdrabnia Nati tati albo Natusia).
Do kochanej i dzielnej kobiety Psoty i naszego rówieśnika Dawidka: nie ma na Was mocnych i główki do góry Dawidek jest o 200 gram od mojej małej cięższy czyli jak przystało na faceta hihi
Pozdrowionka dla Was wszystkie kobietki