reklama

Lipiec 2011

czesc Zabeczki!!
wiecie ci ja to chyba spie na zapas, tak jakby Rózia juz wiedziała, ze jak pojawi sie na swiecie, to nie da mamie pospac i teraz pozwala mi spac ile wlezie. oczy mi zgnija, spie po 12-13 godzin dziennie:)
konwalianka mam nadzieje, ze brzucho sie uspokoił:-)
corin Słonce jestem z Toba i mam nadzieje, ze brzuszek przestanie szalec:-) dobrze ze z tego pozaru nie urosła zadna tragedia.
psota Kochana kamien z serca! nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Twój Skarbus ma sie dobrze i pieknie sie rozwija!!:-)a bodziaki superowe!
reszcie mamusiek sle buzi w brzusi*
u nas znowu wieje, wczoraj przez to 100 razy prad nam wyłaczali, a dzis od rana madry sasiad tnie drewno pod oknem:wściekła/y:eh..

reklama
Witajcie brzuchatki Kochane!W czwartek byłam na badaniu echo serca maluszka,Pani doktor dokładnie obejrzała serce,starała się bo była z nią praktykantka na specjalizacji,okazało się,ze serduszko w pełni wykształcone i wszystko jest w jak najlepszym porządku,poprosiłam na koniec badania aby sprawdziła płeć dokładnie i potwierdziło się,że to chłopczyk.Jestem szczęśliwa,ze wszystko ok,ehh.W pracy sytuacja jakoś się wyjaśnia i uspokaja oby na dłużej.

Hej kobietki!

Ja dziś niewyspana, bo o 8 rano musiałam z autem do prania pojechac..dzis chociaz deszcz nie pada i nawet słońce co jakis czas wygląda..

silwia, wejdź sobie na jakąs stronke z suwaczkami i tam po kolei jest napisane co i jak trzeba robic.. w sumie to juz nie pamiętam dobrze, moze ktoraś z dziewczyn dokładniej ci podpowie:)

psotka, dobrze, że dzis humor lepszy, mały na pewno to odczuje!

maqnio, śpij ile wlezie, ja w sumie tez moge spać po 12 godzin dziennie..takie mam zapotrzebowanie hehe

Witajcie mamuśki kochane ja tam tez kocham spać zawsze byłam spiochem , jednak w nocy nie bardzo moge usnac za to nad ranem spie jak zabita nic mnie nie rusza
corin bidulko to miałas przezycia teraz sie juz nie stresuj , lez i odpoczywaj z pozytywnymi myslami
mimi35 super ze maluszek ma zdrowe serduszko dobra nowina
psotka kochana nie stresuj sie tak bardzo wszystko bedzie dobrze z maluszek jeszcze da ci popalic od lipca buziaczki dla szkraba i dla mamuski

Psota sliczne ubranka:-)
Nil tez sie ciesze ze juz jestem z wami;-)
Mimi ciesze sie ze wszystko ok:-)
Marzenka, Maqnio witam;*
A u nas wlasnie grad padal:-(teraz czekam na obiad bede miala mielone z buraczkami:-)a pozniej wstane tylko zeby nastawic pranie;-)

witam was brzuchatki
dawno mnie nie było ale podczytuje. jak pójdę na zwolnionko to będę aktywna bardziej teraz nie mam nawet jak i kiedy:no:cieszę sie za te mamy po udanych badaniach i trzymam mocno kciuki za leżące i życzę wytrwałości .
corin współczuje ci bardzo leż kochana i odpoczywaj
pozdrawiam

anulka buzi na dzien dobry:* jakie dzis samopoczucie? brzucho miekki?
mimi
super ze a Babelkiem wszystko dobrze i ze w pracy sie juz lepiej dzieje:)
marzenka, nil, dodi, madzia muah muah:* na dobry dzien:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry