reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny ,ja mam watpliwosci ,u mnie dzis bardzo czesto twardnieje brzuch i niewiem czy to grozne ,mam no spe ,wczoraj bylam u gina i pytalam sie o to kazal brac no spe ,jejku a ja dalej i tak sie niepokoje

reklama
Teśka, jeśli to zwykła no-spa, to możesz wziąść 2 tabletki i odpocznij, najlepiej poleż.. często twardnienie jest z wysiłku lub stresu.. jeśli długo Ci się to utrzymuje, kilka razy w ciągu godziny, to proponuję wizytę na ip

Cześc kochane laseczki i bąbeleczki :*:*:*:* ja na chwilkę,bo weekend i mam wreszcie męża więc spędzamy czasu ile się da hihi nadrabiała będę w pn pewnie ze 40 stron :-D
Byliśmy na zakupkach niedawno skończyliśmy sprzątanko a zaraz za kapuśniak się biorę z młodej kapustki z kopereczkiem i marcheweczką i babkę maślaną będę piekła :-D mała moja dziś troszkę spokojniejsza więc mniej mnie pęcherz też boli i humorek mój inny bo tak się zawsze martwię,że za mcno może tam pcha nóżki i wyjdzie za wcześnie
Buziam Was wszystkie i życzę udanej soboty :*:*:*:*:*:* odpoczywajcie ile się da :-D;-)

Teska odpoczywaj kochana:tak:
tez przez dwa dni mnie takie skurcze meczyly az do samego uda ale okazalo sie to nic groznego po prostu zbyt pewnie sie poczulam i ogrodek kopalam, kwiatki przesadzalam a w domku posprzatalam kazdy kacik, szafy, szafki a nawet listwy przy podlodze czyscilam:rofl2:
orchidea wiec milego weekendu z mezusiem zycze (zazdroszcze)

Hej dziewczynki. :-) Niedawno wróciłam z OBI byłam kupić parapet, listwy przysufitowe i farbę, teraz tylko malowanko, mały montarzyk, czekam na mebleki i sypialnia gotowa :-)

Zmykam WAS poczytać troszkę mam nadzieję, że wszystko nadrobie bo mam taki katar że nosa nie mogę poradzić i coś mnie gardło drapie ehh :wściekła/y:

corin jak się czujesz? brzusio przestał boleć???

mimi to fajnie że w pracy sytuacja się wyjaśniła i co najważniejsze z dzidzią wszystko wporządku :tak:

teśka odpoczywaj będzie wszystko OK :tak:

orchidea życzę miłego weekendu ;-):-)

reklama
Iwonus, dziękuję za pamięć. Wziełam rano nospę i w sumie mi przeszło, ale i tak leżałam i siedziałam na przemian przez cały dzień. Teraz czuję ze znow brzucho mi się spona, wiec pewnie na noc też sobie zaserwuję nospe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry