reklama

Lipiec 2011

Co do ruchów to ja wczoraj w nocy miałam jakiegoś schiza że coś jest nie tak. Niby noc to młody powinien szaleć, a tu cisza i się wystraszyłam że coś jest nie tak. I aż żałowałam że nie mam takiego czegoś co to pozwala usłyszeć małego. I tak leżałam, wsłuchiwałam się w swoje ciało i serce mi zaczęło bić bo się wystraszyłam mocno. No i nie chciałam też mojego niepokoić bo to pewnie tylko moje schizy. Teraz trochę go odczuwam, ale to też nie to co było dwa dni temu.
No i niemal całą noc przespałam, raz tylko wstałam do toalety i przy okazji wypuścić moją mendę, bo chciała na dwór. I jak zasypiałam to też nic nie czułam. Zobaczymy jak dzisiaj będzie.

reklama
Myślę że będzie można niebawem leżąc na plecach dostrzec zarys dziecka- koleżanka ( fakt ze dość szczupła w ciąży ) mówiła mi ze w 3 trymestrze jak kładła się tak z pustym żołądkiem to cudnie widziala zarys kłębuszka:)

Ostatnia edycja:
Anula, ja to już wogóle mam stracha, bo wg. usg w 12 tygodniu wyszło, że 30 czerwiec, a ostatnio 21 czerwiec, wiec nieco granica się przesuwa:) NIe powiem, miło byłoby nawet w czerwcu, mielibyśmy prezent na urodziny.

Ja też podsypiam w ciągu dnia, ale to mi nie przeszkadza spać później w nocy.. za to mój maluch nadal chyba śpi..

Psota juz jest dobrze, niestety czasami tak mnie lapie:-(ze spaniem mam tak jak Ty tez w nocy nie mam problemow:tak:
Sestina tez to slyszalam, jeszcze troche zobaczymy:-)ja czasami widze glowke albo tylek nie umiem rozpoznac;-)
ciekawe jak pojdzie Wydrusi z glukoza;-)
Konwalianka ja cche zostac do lipca w dwupaku dobre i 3 dni pozniej:-)

ja to zauwazyłam ze malutka sie duzo rusza jak cos zjem albo sie napije wtedy jej sie to podoba i daje czadu , a najbardziej sie rozpycha jak mam podkurczone nogi i leze na prawym boku , to mała cwaniara ciasno jej i daje znak zeby sie wyprostowac

Mamuski nie martwcie sie nasze maluszki w brzuszku tez spia to sie wtedy nie ruszaja wogóle

Hej Kochane :*
Anulka powróciłam z glukozy :D nie było aż tak źle :-) na szczęście sie udało i nie muszę powtarzać :-) jupi :-) A jak ładnie mały się rozszalał :-) brzuch falował jak szalony :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry