reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej,
Marzenko, Sestinko, Hanami, Morgenrood, Patrycjaa, Heledorka, gratuluję wkroczenia w III trymestr!

uzywam rogala, jest niezastapiony. :-)

pozdrawiam wszystkie lipcoweczki. Ide szykowac obiadek, u mnie rybka w panierce z ziolami, a na deser truskaweczki

Cześć brzuszki :-)

U mnie już lepszy nastrój, choć do pełnej aktywności jeszcze sporo brakuje. Widzę ze omawiacie spanie. Ja odpukać sen mam kamienny, przykladam głowę do poduchy i już mnie nie ma. Fakt ze śpie tylko na lewym boku (czasem w nocy budzi mnie ból lewego ramienia) ale jakoś pozostałe pozycje przestały mi pasować.

Wy już w III trymestrze (gratuluję) a ja odliczam dni do "studniowki" (jeszcze dwa)

Cześć. Nie wiem czy mnie pamiętacie. Pisałam kilka razy. Niestety przez ostatni miesiąc leżałam w szpitalu. Twardnienie brzucha i silne bóle brzucha, podobne do miesiączkowych. Przeleżałam wiele dni pod kroplówkami. Wczoraj wypuścili mnie do domu- dostałam lek o nazwie fenoterol plus nakaz leżenia. Brzuchol nadal twardnieje. Straszyli mnie skracającą się szyjka, ale lekarz zrobił mi usg dopochwowe i powiedział, że szyjka długa-3,72cm. Mam nadzieję, że w domu się nic nie zmieni! Powiem Wam, że bardzo się stresuję. To dopiero 28 tc. Wiem, że jest tu wiele dziewczyn leżących i nie jestem jedyna, ale martwię się bardzo czy z moja Haneczką będzie wszystko dobrze. Pozdrawiam serdecznie

reklama
Hej Brzuchole i ich mieszkańcy!!!!:*:*:*

wszystkim mamciom, co zaczynaja III trymestr mocniutko gratuluje!!(przepraszam, ze tak ogólnie, ale chyba połowa lipcówek dzis wkracza w ostatni etap) no dziewczyny jestesmy prawie na mecie!!

psotka, anula "widze " ze humorki dzis lepsze? ciesze sie z Wami:)
teska&&& za wizyte:)
olenka
głowa do góry,, niewiele nam zostało, damy rade, tylko lez jak najwiecej, a isoptin do fenoterolu ci przepisali? tulam:)

reszte mamek sciskam mocno!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry