reklama

Lipiec 2011

sestina swiete słowa, ja juz 6 tygodni plackiem i naprawde mozna zgłupiec, czas sie wlecze niemiłosiernie, minuty jak godziny, do tego jeszcze stres zwiazany z maluchem i najgorsza samotnosc, małz pracuje po 10-12 godz. dziennie i ciagle sama.

reklama
sestina hahaha a wiesz ze to nie głupi pomysł, tylko jakis szybki kursik musze wyhaczyc w necie, w sumie jeszcze 2,5 miesiaca - to jakbym sie dzis wzieła to do lipca cała wyprawke wydziergam:)

witajcie brzuhchatki
ja dziswyluzowalalm i nie robie obiadu zreszta ide do lekarza wiec moze cis na miescie sobie zjem jakies niezdrowe jedzenie
co do libido w pierwszej ciazy 100% albo wiecej a teraz na poziomie zerowym prawie najgorzej bylo po ciazy w sumie teraz jest zupelnie inaczej niz przed pierwsza ciaza nie wiem ale chyba tak musi byc
widze ze nie tylko u mnie powyzej 10 kg wiecej to male pocieszenie dla mnie:-)
nie wiem co sie ze mna dzieje ale wogole nie mam cierliwosci do mojej corci, to fakt ze troche niegzeczna jest, ale wczoraj zbierala ponad godz kredki ktore rozsypala, potem je zbierala i wysypywala, wiecie co zrobilam
najpierw spokojnie to obserwowala, zostawilam ja w pokojui zeby dokonczyla, czego oczywiscie nie zrobila wiec za jakis czas wpadlam, z nerwami pozbieralam i wywalilam do kosza, na co moja córcia powiedziala, "ze tata kupi jej nowe" ale niech sie nie zdziwi maz juz o wszystkim wie
mam nadzieje ze mi przejdzie to szybko bo chyba pol pokoju jej rzoniose jak nie bedzie chciala sprzatac
maqnio dzielna z Ciebie kobitka dasz rade tylko jeszcze 3 miechy i bedzie konic lezenia, a potem bedziesz marzyc o tym zeby na chwilke sie polozyc i odpoczac, trzymaj sie
em_ka witaj

Ostatnia edycja:
dziewczynki jak stoicie to usiadzcie a jak siedziecie to sie połózcie - mam takiego newsa ze padniecie wszystkie - wydrusia bedzie jednak miała dziewczynke!!!!!!!!

malutka zdrowa, i wszystko w porzadku:)

tylko teraz moja Rózia zostaje bez meza i co bedzie stara panną:-)?!

Ostatnia edycja:
Maqnio dostałam ispotin do fenoterolu, chociaż nie miałam przypadłości towarzyszących zażywaniu fenoterolu. Jesteś też może na fenoterolu? Jak tak to jaką dawkę zażywasz?

reklama
olenka nie ja fenoterolu nie biore - bo nie ma skurczy, tylko krótka szyjka i załozony szew. w szpitalu po zabiegu dawali mi fenoterol
+ isoptin i tak mna telepało, ze szok. trzymaj sie ciepło.
gon1a widac ze córcia taki mały bunt wprowadziła:-) na pewno za chwile minie i znowu bedzie grzeczna córeczka!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry