reklama

Lipiec 2011

reklama
maqnio a ja mysle ze to ja, jak to maz mowi "hormony szaleja" wcZoraj chodzilam na maksa wkurzona, na mezu tez sie przejechalam wieczorem tak ze sie nie odzywal, poszedl do drugiego pokoju, jak przyszedl ja poszlam i sie polozyłam
jak to mowi czlowiek wroci z pracy a tu chwili spokoju bo sie dra kobity
mam nadziej ze to mi przejdzie szybko bo to tak mnie nalatuje, albo zwarjuje na koniec
no to wydrusia ma niespodzianke:-) ciekawe jak u mnie;-) mysle ze bym sie nawet cieszyła a z drugiej strony bylo by mi zal ze nie chlopiec no ja dzis ide do gina to zobaczymy co i jak

Pislalam do wydrusi berdzo sie cieszy, tatus tez:-)
do mnie siostra przyjechala ma jutro zajecia a dzis umyje okna itd:-)
gon1a wiedze ze coreczka jak moja siostra a jest w 3kl, ona tak samo posprzatac nie chce i mama ostrzega a pozniej wyrzuca na co ona ze powie do tata, biegnie przekreci jak bylo i zadowolona bo obieca jej nowe:-)
moj brat ten z 4kl mial sprzedac kuzynowi rower taki maly ale sie rozmyslil i trzyma dla nas nawet tlumaczenia nie pomogly ze nam szybko nie bedzie trzeba a i kupil kolorowanki z samochodami tez nie chce sluchac ze teraz sie nie przydadza a siostra ta mala placze bo tez chce dziecku kupic:-D

Corin, cieszę się, że już lepiej:)

Maqnio, u mnie ostatnio nastrój całkiem całkiem;)

Oleńko, witaj ponownie! Dużo siły Ci życzę, ale już niewiele tego leżenia nam zostało;)

Pippi, pewnie, że jeszcze duuuuużo czasy mamy;)

Morgenrood, jeszcze trochę i będziemy musiały się do sufitu podczepić, żeby zasnąć;)

Em_ka, moje libido jest mega, ale co z tego, jak mamy zakaz;)

Gon1a, nie denerwuj się tak na nią, dzieci tak mają;) Jak nie posprząta, to trudno, ona będzie miała syf;) Trzymam kciuki za wizytę:)

Maqnio, nie wierze normalnie… no kurcze, mam nadzieję, że u mnie Dawidek zostanie Dawidkiem… szok!

psota:* no miejmy nadzieje ze Dawidek zostanie Dawidkiem, ale same widzimy kurcze, ze niespodzianka goni niespodzianke:) super ze nastroj lepszy:)
gona eh te nasze hormony, ja tez ciagle fukam na mojego małza, chyba mi wybaczy:)

Wyobraźcie sobie, że właśnie mama przywiozła mi ze szpitala mój wypis. Wczytuję się w niego, a tam pisze, że moja macica jest usłana mięśniakami. Szok!!! Nigdy żaden ginekolog nie powiedział mi, że mam mięśniaki. A co dopiero liczne mięśniaki!!!! Wczytałam się w ten wypis, a tam czytam, że pierwsze usg miałam zrobione 14.03, a na głównej stronie napisali, że przyjęto mnie do szpitala 16.03. Na dalszych usg już słowa nie było o mięśniakach. Zadzwoniłam do mojego lekarza i zapytałam o mięśniaki. powiedział, że nie odnotowuje w swojej pamięci, abym je miała. Idę do niego we wtorek- sprawdzi to. Nie dość że zagrożenie porodem przedwczesnym to jeszcze takie rzeczy mi wypisują! Wrrrrr!

Maqnio ja tez ciagle mam humory az czasami mi glupio ale nic nie poradze:zawstydzona/y:
Ja mojemu mowilam o wydrusi odp tylko ze aby u nas takich niespodzianek nie bylo:-)
Dzis "tesciowa" przyjezdza kupic cos dla dziecka rozek itd:-)mam byc pod tel zeby jak cos mowic jaki wzor czy kolor;-)

olenka a moze ktos sie po prostu pomylił przy wypisie? i masz czesc opisu innej babki, taki pomyłki sie zdarzaja. idz do gina i wyjasnij:)
psota nie no jak na 3d widziałas to na bank nie odpadnie:) Dawidek musi zostac Dawidkiem:)
anula humorami sie nie przejmuj - mamy prawo - a co tam!:-)

reklama
Wydaje mi się, że to pomyłka. Przecież mięśniaki nie robią się z dnia na dzień. Tak w ogóle to po pobycie w szpitalu zmieniłam lekarza prowadzącego. Z mojego nie byłam już zadowolona od ok 20 tc, od kiedy zaczęły się skurcze. nie pomagał mi. Na skurcze przepisał tylko relanium. A teraz jak byłam w szpitalu cały czas ze mnie drwił.Na samym początku usłyszałam od niego: "co też pani znowu narobiła". Potem cały czas drwił ze mnie, że lipiec już niedaleko i czy planuję zostać tu do końca ciąży. Jakby o ode mnie zależało. Idiota! Teraz będę chodzić do mojego sąsiada. Nigdy nie byłam za tym, żeby opierać leczenie na znajomościach, ale trzeba myśleć o sobie i mojej kruszynce, która musi jeszcze trochę wytrzymać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry