reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny, mam pytanie. Czy brzuch moze twardnieć przez ruchy maluszka?

Od kilku dni mała szleje w brzuchu jak pijany zając, właściwie calymi dniami (no, z malymi przerwami), ale ja czuję sie strasznie. Jak siedzę czy leżę to ejst ok, jak tylko zrobię kilka kroków (np do ubikacji, to brzuch mam jak kamień i pobolewa mnie (nie bardzo, ale jednak), do tego czuję takie dziwne uczucie w kroczu, jakby mnie ciągnęło.
Macie też tak? Wizyte u gina mam dopiero po świętach i nie wiem czy spokojnie czekać czy może z takimi objawami trzeba się wepchnać na wizytę wcześniej.
Jak myslicie?

reklama
Corin a kiedy byłas ostatnio? Twardniec moze ale nie na długo i do kilku razy dziennie ( mogą to być pierwsze skurcze B-Hicksa) ale jezeli non stop a na dodatek kuje czy rwie to dla spokoju sumienia pojdz wczesniej- ja bym posżła bo nie ma nic gorszego od dumania

corin zgadzam sie z sestina, mnie tez twardnieje kilka razy w ciagu dnia - i najbardziej własnie wtedy, kiedy mała sie przekreca. moj mowi ze to fizjologia i nie ma sie czym przejmowac. gorzej jak twardnieje podczas stania, bo z tego co on mowił, to brzuch ma prawo byc twardy, ale zarazem elastyczny a nie taki jak kamien. moj taki jest - dlatego m.in. kazał na maxa sie oszczedzac.jak leze to mam taki przyjemnie miekki a jak sie podnosze to jak głaz.

corin zgadzam się z sestiną, po co jeszcze w czasie świąt masz się zamartwiać..albo może zadzwoń najpierw do lekarza?
myślę, że trochę od ruchów maluszka twardnieje - ja np. jak mała się przeciąga albo jakoś przemieszcza to mam w tym miejscy brzuch bardzo twardy - myślę że to po prostu jej ciałko czuję pod skórą :-) ale nie jest to bolesne i nic mnie w kroczu nie strzyka przy tym...

Ostatnia wizyte mialam 21 marca, a kolejna mam 28 kwietnia

Dzięki dziewczyny. W takim razie przeczekam weekend i jak sie nic nie zmieni to w przyszlym tygodniu podjade do lekarza.

Ostatnia edycja:
Cześc dziewczyny i szkrabunie :*:*:*:*:* ja dzis od 3eciej nie spię :-D:-D ale mi tam rybka ile śpię ja zawsze wyspana chodzę :-D
maqnio jednak córkę ?????????? :szok: Ja mam nadzieję,że u mnie nic już nie wyrośnie :-D:-D
emcia słonko dzięki za pamięć u nas ok ale już tez doczekac się nie mogę lipca :-Di fajnie,że D już w lepszym stanie jest :tak:
Corin ja mam takie skurcze czasem jak leżę jak chodze to nie a krocze ciągnie tez mnie ;) i tłumaczę,że tak ma być bo popadłabym w paranoje mysląc,że cos nie tak jest non stop a jak córeńka Twoja szaleje to pewnie nóżki prostuje i uciska na coś ;-)mi w nocy małą żebra skopała dlatego nie spałam ale wyżej lepiej jak kopie niż w krocze :-D i teraz nie wiem jak leży skoro tak pod żebrerkami ją czuję

Corin ja tak mam cały czas. Jak mała szaleje w brzuchu to twardnieje. Nawet jak leżę i jak się rusza to też twardnieje. Wizyty w toalecie kończą się twardym brzuchem. Mam tak od 2mcy. Lekarze mówi, że to skurcze. Dopóki nie skracają szyjki i nie powodują rozwarcia nie są groźne. Trzeba to kontrolować.

maqnio to obrotna jest ta moja mała hahaha bo dopiero miednicowo leżała cwaniara no :-D:-D
Aaaa Corin mój lekarz zawsze mi mówi tak " jak nie ma krwawienia,gorączki,wymiotów czy dreszczy tzn.,że jest ok " więc chodze spokojna ;) Anioł z Niego bo chyba bym za każdym razem jeździła na Ip hahaha a tak jest dobrze :-D

reklama
em_ka witaj Słonce!!! lezakujemy Kochana lezakujemy, czuje sie dobrze - dzieki za pamiec:) na szczescie zadnych skurczy, bolaczek - brak, tylko psycha mi fiksuje od tej horyzontalnej pozycji:) super ze D. ma sie lepiej, i ze ta glukoza jakos poszła. Moje libido wygasło wieki temu, bo celibat obowiazkowy :-(super ze bedziesz miała choc na chwile kogos do pogadania - to wazne dla dobrego samopoczucua:) a ty jak sie czujesz? nic nie dokucza? no i jak tam futrzak? wietrzysz mu futerko?:-)
maqnio kochana, u mnie wszystko ok, mam gloda caly czas, staram sie nad tym panowac ale chyba sie nie da. U nas takie upaly ze chyba ze mnie to slonce wysysa caly pokarm :-D dlatego uzupelniam na bierzaco :-D hihihi

dziewczynki jak stoicie to usiadzcie a jak siedziecie to sie połózcie - mam takiego newsa ze padniecie wszystkie - wydrusia bedzie jednak miała dziewczynke!!!!!!!!

malutka zdrowa, i wszystko w porzadku:)

tylko teraz moja Rózia zostaje bez meza i co bedzie stara panną:-)?!

nie zartuj!!!!!!!!!!!!!! :-D ale heca, nakupowala ubranek dla chlopca itd.. ale najgorsze jest nastawienie lub przestawienie na inna plec. Gdyby mi powiedzieli ze bedzie chlopiec chyba bym zawalu dostala, nie z tego ze nie chcialabym chlopca tylko dlatego ze jestem mega nastawiona na dziewczynke i wszyscy juz wiedza ze bedzie Nicole. Niesamowite!!! hahahah :-D
Em_ka, moje libido jest mega, ale co z tego, jak mamy zakaz;)

moze wlasnie dlatego ze masz zakaz. Jak to sie mowi, ze zawsze marzymy o tym, czego miec nie mozemy :-)

Dziewczyny, mam pytanie. Czy brzuch moze twardnieć przez ruchy maluszka?

Od kilku dni mała szleje w brzuchu jak pijany zając, właściwie calymi dniami (no, z malymi przerwami), ale ja czuję sie strasznie. Jak siedzę czy leżę to ejst ok, jak tylko zrobię kilka kroków (np do ubikacji, to brzuch mam jak kamień i pobolewa mnie (nie bardzo, ale jednak), do tego czuję takie dziwne uczucie w kroczu, jakby mnie ciągnęło.
Macie też tak? Wizyte u gina mam dopiero po świętach i nie wiem czy spokojnie czekać czy może z takimi objawami trzeba się wepchnać na wizytę wcześniej.
Jak myslicie?

Corin normalne to jest, to sa te skurcze i od 6 miesiaca czuje je o wiele mocniej i trwaja dluzej niz normalnie, nic wczesniej. Nawet jak chodze to mi tak twardnieje ze nie chce rozluznic. Nie przejmuj sie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry