reklama

Lipiec 2011

reklama
em_ka, wydrusia jest w szoku ale bardzo szczesliwa, bo zawsze chciala córcie, tylko własnie musza sie z małzem przestawic. u was takie upały to co bedzie dalej? chyba bym zwariowała jakbym musiała w wyrku lezec jak na dworze +30, ale i tak ci zazdroszcze tego ciepelka:)
orchi gratki wielkie, juz tylko 100 szybkich dni:)

Cześc dziewczynki;-) wpadłam na chwilke w przerwie przedswiątecznych porządków a tu takie newsy Wydrusia gratuluje dziewczynki:rofl2:
Corin ja z tym twardnieniem poszłabym do lekarza ... od tak sprawdzic.. przeciez nic nie tracisz a lepiej spac spokojnie .
Reszty nie doczytałam więc nie wiem co w trawie piszczy:zawstydzona/y:
p.s emka miło Cię znowu czytać gdzies Ty sie podziewała babo?:dry:
Orchidea gratuluje 100-dnówki .

Witajcie !Ja juz po wizycie ,i jestem cala w skowronkach bo moje przeczucie niezawiodlo i mamy....dziewczynke ,coreczke kochana:-D sliczna ,zdrowa panienka ,przez cale badanie machala raczka i nawet lekarz sie smial ,bo jedna raczke chowala pod pupe:-)bardzo mily i profesjonalny lekarz

Teśka woww kolejna dziewuszka będzie w lipcu superrrrrrrrrrrrr wojny nie będzie hahah i ekstra,że zdrowa mała i ruchliwa :*
margeritka też masz takie boom na sprzątanie ??? Ja bym teraz non stop coś robiła cholerka jasna ww i uważaj przy tym sprzątaniu ;-)

maqnio kochana :-p Olga nie daje mi sie przemęczac co jakis czas siadam bo kręgosłup chce mi pęknąc :dry: .Na razie sprzątam dół mąz za pare dni wraca i przed swiętami chcemy pomalowac cala(czytaj On maluje a ja patrze):-D gore wiec wtedy bede miala co robić:nerd:
Po malowaniu postanowiłam zrobic juz kącik dla malutkiej wiec co mi wyjdzie tym sie pochwale.:-p
Orchidea no coś mnie od wczoraj własnie bierze na mega porządki:dry: i czas najwyższy bo tylko lezałam i stękałam :baffled:
Oki lece dalej ogarniać ..... wpadne wieczorkiem.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry