reklama

Lipiec 2011

wreszcie mam neta:) ale radość - heh
psotko - nie przejmuj się, ja też nie mam żadnych innych rzeczy poza ciuszkami.. nawet łóżeczka nie mam i dopiero będzie może w maju (jak dobrze pójdzie)
maqnio - super ten leżaczek
tak, tak Teśka - dobra rozmowa to podstawa!:)

reklama
Hej babeczki moje..

Corin, to masz tak samo jak ja, leń niesamowity, nic mi sie nie chce, ani zmywac ani odkurzać, nawet pralki włączyć..ale dziś się spięłam po długim czasie i jak zaczęłam tak nie mogłam skończyć, łazienka już lśni, kuchnia też..może jutro okna też zabłysną hehe.. ale to sie okaże:)

Mailuj, ja tez mam sny erotyczne, jak mojego nie ma.. z reguły to sa jacyc obcy faceci..których nawet nie znam:)

Też mam tak, że podjadam cos cały dzień a potem jak zjem obiad to czuje jakbym miała pęknąć jak bańka mydlana! to silniejsze ode mnie:)

konwalijanka, ja tez nie mam łozeczka ani wozka, ale resztę juz pomału kompletuje:) z ciuszkami juz mam koniec..nic juz nie kupuje:0 teraz te "grubsze" rzeczy zostały

Wisienka, sciskam mocno!
Teska, trzymam kciuki za jutro - no ciekawe co tam sie u Ciebie chowa!
Wyczytalam ze u niektorych z Was sniezek pruszy...o rany! A tu takie upaly...Juz mam dosyc tego duzego miasta...uhh..

hej Sestina, faktycznie jestesmy dokladnie w tym samym dniu i tygodniu! Czyli polowa lipca tak...?
Ehhh...Nie wiem jak Wy ale ja juz coraz bardziej nie moge sie doczekac az zobacze malego babla...!

tak, chociaż mnie czeka cc więc pewnie ciut wcześniej....a bąbla chcesz zobaczyć to zrób sobie zabawę wchodząc na link ktory podałam na forum stronkę lub dwie wstecz hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry