reklama

Lipiec 2011

Cześć Dziewczyny :-)
ja też troszkę wyautowana przez te moje kredyty i domy.Dzisiaj byłam rano na moment u biskupa bo nagrywaliśmy bloga i tak mi się milo zrobiło bo kilka osób powiedziało mi , że widać po gazecie, że mnie brakuje :-) Miło. Ale jeszcze sobie do marca poczekają ;-)
Wisienko współczuję...
Całuję Was hurtem i ściskam mocno.

reklama
SiS :*** Misia:*** pędzluje;)

Anulka, to nie wstawaj, siusiu i do wyrka;) Ale się wyleżymy! Za wszystkie czasy;))

Mailuj, buziam też :* Miło jest być docenianym, tylko szkoda, że czasami tylko wtedy, jak nie ma nas w pracy;)

hej, ja dzisiaj też poza forum, a to głównie z powodu mojego dostawcy internetu! brr.. ale jestem zła.. a miałam takie plany - chciałam dzisiaj pozamawiać rzeczy na allegro, ale najpierw pospisywać co ile kosztuje, by możliwie najwięcej kupić u jednego sprzedawcy..ech..ale co począć..

ktoś pisał o samopoczuciu, ja dzisiaj tragicznie.. tak się rano cieszyłam, że nie mam tych kłuć, a tu figa, po godzinie już były:( do tego mam wrażenie, że ciśnienie w uszach czuję..a jak się położę, bo serce odbija mi się od klatki piersiowej.. nawet mały jakby nieco mniej dzisiaj się rusza.. jemu chyba pogoda też nie odpowiada..

co do snów, ja niestety też często zdradzam w nich męża.. znaczy rzadko widzę twarz, ale w świadomości wiem, że to nie mój Paweł.. swoją drogą dziwne uczucie :-)

wydrusia, jak to nie umiesz, przecież już Ci się to udało:)

sisterek:*:*:* my powolutku a Wy? jak sie czujecie? goscie nadal sa?
konwalianko trzymaj sie dzielnie:)

ja czekam wlasnie za kumpela i ...wolałabym zeby nie dotarła, nie to ze nie lubie gosc - wrecz przeciwnie - jestem towarzyska, z ta tylko roznica ze jak dla mnie siedzenie u kogos "na kawie" prze 5, 6 godzin to lekka przesada - a ona własnie taka jest - zero wyczucia - siedzi pol dnia, no nic mam nadieje ze jakos to przezyje...

Corin mamy koniec kwietnia no to pewnie te co na poczatku mialy termin moga powolutku sie rozpakowywac
mailuj szkoda ze na zapas nie da sie wylezec i wyspac
wisienka współczuje

Wyszalejecie się w tej ciązy seksualnie aż miło;-) Nie ma to jak bez grzechu sprawdzić innych facetów;-)
Maqnio ludzi trzeba wychowywać.Ja tam nie mam skrupułów i mówię prosto z mostu co i jak. Mądry zrozumie , głupi nie zrozumie i będziesz miala spokój ;-) Szczególnie teraz w ciązy to TY jesteś teraz najważniejsza !!!!!!!!!!!
Corin zaraz opodczytam co i jak. Ja też je podglądam :-)
Gon1a jak znam siebie to dopiero spać będę mogła jak dzidzia się urodzi. Teraz ciągle wszystko mi w śnie przeszkadza. Ale wtedy będzie za póżno ;-)

reklama
Konwalianko, oby samopoczucie się poprawiło:)

Maqnio, delikatnie jej zasugeruj, że jesteś zmęczona:)

Dziewczyny, ja mam wrażenie i cały czas myślę, że my mamy bardzo dużo czasu! Jak tak czytam, że wy już ostatnie rzeczy dla dzieciaczków dokupujecie, to jestem w szoku, bo ja dla Dawidka prawie nic jeszcze nie mam…

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry