reklama

Lipiec 2011

veronique :* znowu dopadła cie bidulko jakas infekcja? kurcze, niech ucieka jak najdalej:)
pipi, sestina to moja chyba ani nie jest krolewna ani spiaca, bo dokazuje od rana tak, ze wszystko mnie boli:)
balkan ja jak za duzo zjem, to ledwo zyje, tak sie robi ciezko na zoładku, ze potem sama nie wiem co mam ze soba zrobic zeby poczuc sie lepiej.
marzenko
super ze wsio ok, tylko dietke trzymaj :)

reklama
A ja miałam zas dzisiaj straszne koszmary az płakałam przez sen Misiek mnie budził bo sie wystraszył co sie dzieje a mi sie sniło ze zmarła moja mama i nie mogłam sie dostac tam do niej do domu zeby to wszystko sprawdzic okropnosc dobrze ze do mnie zadzwoniła dzisiaj jestem spokojniejsza ze to tylko głupie koszmary

Malutka sie tak ruszała po tej glukozie jak by oszalała cały czas ale to fajnie niech sobie bryka jestem wtedy bardzo spokojna

Wróciłam od lekarza i znowu mam lek na jęzorek (bleee…), na szczęście w 100% bezpieczny dla Dawidka! :)

Corin, a u mnie piękne Słonko i zielono za oknem:)

Marzenko, koniecznie pilnuj diety.

Sestinko, dzisiaj zmiana, mój synuś fika, a Twoja córeńka odpoczywa;)

Maqnio, dokładnie to samo o snach napisałam wczoraj, hehe;) też mam erotyczne i jestem pewna, że to przez ten celibat;)

Pozostałe mamy ściskam!

cześc kochane mamuski i malenstwa! :*:*:*

kurcze, jakos ostatnio nie moge sie wbic w rytm pisania. Od czasu tego remontu jakos sie od Was oddalilam i chyba musze zaczac od nowa systematycznie pisac bo jak mnie nie ma po kilka dni to potem jakos tak glupio... :baffled: Szczególnie ze nie jestem w temacie co u Was... :-(

sestina mnie sie jeszcze nigdy nie sniło nic erotycznego w czym uczestniczyłby moj małz, zawsze jacys obcy faceci graja główna role:zawstydzona/y:
psotka:* to na bank przez celibat, jak ciało nie moze to chociaz głowa pracuje hihi:zawstydzona/y:smaruj jezorek co by nie bolał:*a Ty kochana III juz jutro:)
katerina, psotka ma racje, wszystkie mamy rozne dni i nie ma sie czym zamartwiac, nawet jak cie nie ma, to my pamietamy:)i faktycznie - III trymesrt sie kłania! super!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry