reklama

Lipiec 2011

Hej Dziewczyny!

Wisienka, bardzo współczuję
[*]

Mimi, super, że wszystkie badania OK, a ciśnienie musisz monitorować.....

Corin, a u mnie śliczne slońce świeci - może nie jest najcieplej, ale śniegu na szczęście ani grama....

mi też drętwieje nadgarstek najczęściej po nocy, gdy w czasie snu jakoś go podegnę - Mama mi powiedziała, żebym go sobie uszczytwniała na noc, ale ja nie mogę spać w bandażach, bo je zdejmuję przez sen.... :)

ostatnio mam problem z ustawieniem sobie regularnego jedzenia - z rana zjadam jogurt, potem jakąś kanapkę, potem drugą kanapkę i coś na przegryzkę, a jak zjem obiad, to jestem taka pełna, że nie nie jestem w stanie się wieczorem ruszyć, więc nic nie jem. Wczoraj zaliczyłam puszkę orzeszków ok. 16 i już ie byłam w stanie nic więcej zjeść wieczorem, a dziś się obudziłam tak pieruńsko głodna..... zjadłam jogurt, ale nadal z głody aż mnie brzuch boli - teraz odczekam chwilę, bo boję się, że jak teraz czymś dopcham, to znowu się ruszyć nie będę mogła.... a obiecałam sobie regularne żywienie.... :(

reklama
To widok z mojego okna. Zdjęcie zrobione przed chwilą. Teraz pada deszcz, więc pewnie za pół godziny po śniegu sladu nie bedzie. Ale zimno jest przeokropnie (+2 st)

Ja mam u lekarza zawsze wysokie ciśnienie, w domu niskie. Kazał mi codziennie mierzyc i co tydzień badać mocz (czy nie ma bialka). Póki co, jest ok.

Corin, masz cudowny widok z okna - nawet taki zaśnieżony - mam prośbę o identyczne zdjęcie, jak śnieg stopnieje i się zazieleni (przyroda oczywiście, nie śnieg ;)

co do wyższego ciśnienia u lekarza, to istnieje podobno coś takiego, jak syndrom białego fartucha - czyli zawsze u lekarza ciśnienie jest wyższe niż normalnie..... ja też mam zazwyczaj niecie wyższe ciśnienie u lekarza, ale u mnie nieco wyższe to 120/80 :)

balkan, postaram sie pamiętać o zdjeciu, jakby co - przypomnij mi :-)

Z tym syndromem cos faktycznie jest na rzeczy chyba. Oprócz ciśnienia mam jeszcze cos takiego, że jak jestem chora i ide do lekarza i czekam pod gabinetem na wizyte, to od razu wszystko mi przechodzi. I goraczka, i wszelkie inne objawy :-D Dlatego nie lubię chodzic po lekarzach, zawsze wtedy czuję się jak hipochondryczka :-D

Dobry Doby!!!
dodi ta gra to wcielenie zła:-)taki pozeracz czasu ze szok, zwykła, prosta gierka a wciaga normalnie strasznie:-)
wisienko (*) trzymaj sie Kochana!!
corin wow ja juz zapomniałam jak snieg wyglada, tak go długo u nas nie było, a widok z okna swietny:-)
ja problemow z cisnieniem nie mam, ostatnio utrzymuje sie na poziomie 70/40.

buziam wszystkie mamuski i Skarbeczki:*

Dzien Dobry Corin Maqnio Psotko Konwalianko Balkan !!! :) Jak mi ie dzisiaj spac chce to szok .... nie wiem co jest :P w nocy nie moglam zasnaci i zasnelam dopiero o 1 potem obudzilam sie o 3 na siusiu i tak dzisiaj siusialam jak opentana i znowu mam swedzenia :/ tym razem Pani doktor przepisala mi Pimafucort nie wiem czemu nie Pimafucin ale chyba wie co robi

Dzień dobry kochane.
Wisieńka wyrazy współczucia:( Jesteśmy z Tobą.
Psota cieszę się żę Dawid aktywny dziś;) moja za to " śpiąca królewna:)
Veronique myślę ze skład masci zbliżony lub wrecz indentyczny- ja zawsze uzywałam Pimafucortu i niwelował swędzenie
Balkan też mi się zdarza przeżarcie a potem cierpię- tu nawet moj maż okazuje się byc rozsądniejszy ode mnie i kaze jesc mniejsze porcje

Witajcie mamuski kochane

własnie wróciłam z poziomu cukru i badan , cukier po 2 godzinach miałam 141 a po godzinie 180 tak ze nie ma tragedi ale musze stosowac diete cukrzycowa , cisnienie troszke podwyzszone 135\90 tez mam je kontrolowac , po za tym wszystko w nalezytym porzadku

teraz ide was poczytac

reklama
hej hej

wisienko współczuję, trzymaj się kochana i czekamy na ciebie...

patrycja to przykre, że musisz leżeć, ale z drugiej strony nie tak dużo już zostało...no i pewnie raźniej tak wirtualnie, bo przecież mamy kilka "łóżkowych" mam ;-)ważne, że na czas zostało to zauważone.
Swoją drogą, co jest z tymi szyjkami, że tak się skracają? :no: dużo na naszym forum takich przypadków

marzenka cieszę się, Ze Klaudia zdrowa, super informacja:-)

sestina moja dzisiaj też jak na razie "śpiąca królewna" od czasu do czasu tylko ma czkawkę - może dziewczyny dziś odpoczywają, a chłopcy dokazują... ;-)

balkan ja odkąd jestem w domu nie potrafię sobie wdrożyć żadnej dyscypliny jedzeniowej - w pracy o dziwo jadłam dużo bardziej regularnie, a w domu to według zasady - jak robię się głodna, to coś zjadam i to są niestety różne pory... ale fakt - lepiej mniej a częściej

pozostałe mamy ściskam cieplutko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry