reklama

Lipiec 2011

konwalijanka, to my obie takie ciemnolubne:):)

A mnie dziś nadgarstek caly dzien pobolewał..i tak sobie mysle od czego to.. a teraz włączyłam sobie moją gierkę "kulki" i juz wiem od czego:):) wczoraj za długo grałam haha

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie cieplutko, chociaż pogoda pozostawia wiele do życzenia..
ja dzisiaj nockę miałam z przerwami.. o 24, 3 i od 6 rano już nie śpię.. ciągle miałam takie głupie wrażenie, że coś ze mnie wypływa, ale na szczęście, to wrażenie. Pewnie z tego bólu krocza, tak mi się wydawało:)
Snów dzisiaj miałam chyba z 4 różne, ale każdy mało optymistyczny ;/ No nic, dziś mamy nowy dzień..

Bóli nie mam i mam nadzieję, że tak zostanie:-)
Miłego dnia

Ps. Pytałam jakie prześcieradła planujecie? frotte czy bawełniane, bo sama już nie wiem, a chciałam dzisiaj zakupić

Wisieńka, strasznie przykro ;(( ..............
[*]

Ja za chwilę wybieram się na tę glukozę, ale nie wiem czy wytrzymam bo tak mnie strsznie głód ssie. A jak jestem głodna to zaraz mi się niedobrze robi i doopa. Wodę chyba mogę pić?

Konwalijaka; ja nie mam pojęcia jakie prześcieradła będę kupować. Jakoś nie myślałam o tym jeszcze więc nie pomogę.

danuśka, mnie pielęgniarka pozwoliła wypić ale odrobinę wody, na czczo miałam być, więc nie jestem pewna. Jak już wypijesz glukozę, to poczujesz powera:) w końcu to sam cukier, zobaczysz jak maluch zacznie szaleć..

Dzień dobry!

Mnie dzisiaj obudził znowu bolący język, trzy dni był spokój i od nowa. Jak nie urok… ;) Maluszek się od rana rusza, więc i humorek mam dobry:) Spałam całkiem dobrze, nic mi się głupiego, ani złego nie śniło, uff… ;)

Dodi, mam podobnie z prawą ręką, zaczynają mi drętwieć palce, później boli nadgarstek i dalej ból wędruje aż do ramienia i promieniuje na plecy i klatkę, to podobno zespół cieśni nadgarstka, i często występuje u kobiet w ciąży;)

Konwalianko, bawełniane.

Danuska, trzymam kciuki za badanie:)

Veronique, witaj:)

Witajcie Kochane!
Wisienko wyrazy współczucia.Ściskam.
Wczoraj byłam u gina swojego,badania krwi na glukozę mam w porządku,żadnej cukrzycy ani toksoplazmozy,ech odetchnęłam bo przed ciążą miałam 2 lata problemy z cukrzycą,widocznie ciąża wszystko zmieniła,lekarz powiedział podsumowując echo serca,usg i badania,ze jest wszystko super,jednak zaniepokoiło go moje podwyższone ciśnienie,kazał się nie emocjonować i nie denerwować,ech gdyby to było takie łatwe.Położna zważyła mnie i powiedziała,ze przez ostatni miesiac przytyłam tylko 0,5 kg i,że to dobrze,staram się pilnować.

Cześć dziewczyny :-)

Wisienko
, bardzo mi przykro z powodu babci
[*] Trzymaj sie słonko.

Konwalianka, mam ten sam dylemat co i ty, ale chyba skusze się na 2 frotowe prześcieradelka i 2 z jerseyu. W sumie 4 powinny spokojnie wystarczyć.

Ja dzis spalam jak dziecko. Mocno i dobrze, a mimo to wstalam niewyspana. Na dworze szaroburo i 5 cm śniegu, o 6 mieliśmy śniezycę :-(

Mimi
, jak ty to zrobiłaś?

Hej Corin. Sama nie wiem i sama jestem zaskoczona,widać w ostatnim miesiącu wzrost wagi o 6kg wystarczył,no ale jeszcze trochę prze de mną więc napewno przytyję,nie ma się co cieszyć na zapas:)brzuchol i tak mam już spory i nogi puchną.

reklama
oj corin, wy to macie z tą zimą:) oby do nas nie dotarła.. ja właśnie też tak kupię, różne, przynajmniej nie będzie dylematu:)
mimi, 0,5kg - fiu fiu..ja aż się boję, jutro wizyta.. a jakie masz ciśnienie jeśli można spytać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry