reklama

Lipiec 2011

reklama
mailuj, psotka dzieki Kochane, chyba musze potrenowac asertywnosc, a ci gorsza wkurza mnie bo miałabyc ok 17 i nadal jej nie ma i jak tak dalej pojdzie to bedzie do nocy siedziała. musze cos z tym zrobic koniecznie.
psota ja teraz ten czas przekładam na tygodnie i niby tak nie wiele czasu zostało - dla mnie to jednak cała wiecznosc. ja tez skompletowałam wszystko procz wozka ale to raczej dla zabicia czasu a nie z potrzeby. gdybym była na chodzie to pewnie w maju zaczełabym sie zastanawiac co trzeba kupic. takze spokojnie zdazysz:)

Marzenko, Mailuj, no właśnie się tym pocieszam, że jak coś, to wszystko kupię od razu i już;)

Maqnio, tylko, że ja nie mam pewności, czy będę jeszcze na chodzie, jak na razie się nie zanosi;)

psotko na szczescie jest internet, ja wszystko - łacznie nawet z podkładami porodowymi, i wszystkimi nawet tymi najdrobniejszymi pierdołkami dla malucha zamowiłam przez net, takze spokojnie, siadziesz ktoregos dnia i w jedno południe wszystko pozamawiasz:)

tak a propo zakupów zlicytowałam dzis taki lezaczek, tylko uzywany za 70,00 zł:)
http://allegro.pl/fisher-price-3w1-fotelik-bujaczek-lezaczek-kubus-p-i1551605711.html

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny i szkrabki kochane!wybaczcie ze ja tak bez pardonu ale musze sie pochwalic jutro na 11 mam umowiona wizyte na usg 3d i w koncu zobacze malego skarbusia ,no i napewno dowiem sie czy to corcia czy jednak synek:-Dech niemoge sie doczekac

Teśka to już gadaj z dzidziolem, żeby się w łożysko nie wtulał;-) Mój mały tak zrobiłi zdjęcia buźki nie mam :-( Za to pisiorka we wszystkich możliwych ujęciach ;-) Na moje oko masz chłopca, ale ja w tej konkurencji zawsze na odwrót mówię ;-)
W szkole rodzenia mówili mi żeby do szpitala wziąśc sobie kilka podkładów na łózko. Dzięki temu jak coś poleci to samemu raz dwa można posprzataći wymienić. A niewykorzystna przy przewijaniu się wykorzysta
babka też uczulała, że podpasek alwayss itp nie kupować do szpitala bo ta krew w nich gromadzona strasznie śmierdzi i nie można stwierdzic czy to infekcja czy smród podpaski. Trzeba kupować tylko te 100% bawełny

Maqnio, jak coś, to mąż się wykaże, większość mamy powybierane, to nie będzie problemu;) A co do ciuszków, to gust ma dobry, więc się nie przejmuję;)

Teśka, zgadzam się z Mailuj, poproś dzidziulka, żeby się dobrze ułożył, mój synuś za pierwszym razem się wtulił w łożysko i za nic nie chciał się pokazać, a za drugim, jak już z nim pogadaliśmy, to pięknie zapozował hehe;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry